Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segítene valaki? úgy gondolom,...

Segítene valaki? úgy gondolom, hogy meddő lennék!? Alul részletesen és őszintén leírom, hogy miért is gondolom ezt!

Figyelt kérdés
Most 21éves vok!a párommal 6,5éve vagyunk együtt!most babát szeretnénk,de még neki el kell mennie spermavizsgálatra,mert erős szívgyógyszereket szed!fogamzásgátlót 14éves korom óta szedek kisebb nagyobb megszakításokkal,most már február óta nem,h kitisztuljak!azonban ha végig gondolom,volt,h sokszor belém ment 16-17 éves koromig,amikor nem szedtem a gyógyszert,és öblítettem az együttlétek után, de rosszul,nem ment fel a víz,de most már tudom,hogy hogy kell, és azt is,hogy akkor rosszul alkalmaztam,viszont egyszersem jött szóba,hogy esetleg terhes lennék!most is volt,hogy belém ment és vagy elfelejtettük,h öblíteni kéne, vagy csak nem akartuk! és akkor sem lett semmi!valójában 4éve rengeteg olyan helyzet volt,hogy terhes lehettem volna,de nem sikerült egyszersem, most vagy szerencse,vagy tényleg nem lehet baba!nagyon félek tőle!most hogy ott tartunk,hogy szeretnénk októberben elkezdeni a babaprojektet, visszagondoltam a múltra,hogy akkor mi volt! és erősen fennáll a veszélye!kérlek titeket őszintén írjátok le a véleményeteket!köszönöm mindenkinek!
2010. szept. 23. 12:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

köszi :))

Nem tudom, én a Corax nevűvel teszteltem és az mutatta ki a babámat :)

soksikert a családalapításhoz!

2010. szept. 23. 13:08
 12/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! igyekszünk, és megprobálom nem túlgörcsölni a helyzetet!
2010. szept. 23. 13:10
 13/14 anonim ***** válasza:
HÚ DE DURVA!TE 14 éveses ÖSSZEJÖTTÉL EGY NŐS 2GYEREKES PASIVAL?MOST VAGY TE VAGY A R.BANC,VAGY Ő A PEDOFIL..DE EZ NAGYON GÁZ...HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
2010. szept. 24. 12:35
 14/14 A kérdező kommentje:
kinek mi a gáz!gondolom te helyesírásból megbuktál!na ez gáz! de hülyékkel foglalkozzon az anyukája! nem tudom ki vagy és nem is érdekel nagyon a véleményed, de annyit még írhatok, hogy képzeld milliómosak is vagyunk! neked mennyid lehet ilyen helyesírással! jah, meg szókincsel! tartsd meg magadnak inkább a véleményed,mert sokakat nem érdekel! gáz te vagy szerintem, magadban keresd azt a bizonyos "huuuu ez gáz" témát! szia elmefogyatékos
2010. szept. 24. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!