Milyen gyakran buliztok? : D
Ha az is bulizásnak számít, hogy összeülök a haverokkal, zenét hallgatunk, röhögünk, néha táncolunk, akkor minden héten pénteken és szombaton:D Szórakozóhelyre ritkán járok, csak akkor megyek, ha valamilyen alkalmat ünneplünk (ez olyan másfél-két havonta fordul elő). Inkább koncertre járok, de oda is csak akkor, ha olyan banda van, amit igazán szeretek:)(2-3 havonta). Bebaszás? (1-2 havonta mondjuk egyszer, de az nem a sárga földig, csak olyan szintig, amikor már szinte mindenen nevetek:)). Remélem ez kimerítő válasz volt:)
17/L
általában midnen hétvégén megyek bulizni...
bebaszni nem szoktam... csak egyszer volt de az se volt az h részeg voltam, csak feldobott xD
amúgy rock-clubba, vagy disco-ba járunk :D
14/L
3-4 hetente:)nem kell a berúgás hogy jólérezzem magam:)
17/L
Szórakozóhelyre szinte soha nem járok, vagy ha igen, akkor társasággal, kb. évente egyszer-kétszer.
Házibuliba szintén nem járok, úgyhogy ez is negatív.
Sosem szoktam részegségig inni magam, mert számomra nem ez jelenti a szórakozást. Alkohol nélkül is lehet jól szórakozni, bár ezt egyesek nem fogják fel a piciny agyukkal.
Ma pl. este átmentünk egy haverhoz, és társasjátékoztunk. Nagyszerűen éreztük magunkat, sokat nevettünk. Alkohol és üvöltő zene nélkül is jól elvoltunk.
kikapcsolódás havonta: 2db Buli,
1db szinház, 2db mozi, 5-6 db kávéház(haverokal), 1-2 db kiállítás...
Az üres estéken alvás...
(20 L)
köszi a válaszokat :)
mind1ik hasznoos lett részemről :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!