Mit csináljak, hogy észrevegyenek a pasik a discoban?
Figyelt kérdés
mivel kövér vagyok (100kg/173cm) így senki nem akar velem táncolni,mit tegyek?
(csak úgy zárójelesen: nem tömöm magam egészségtelen cuccokkal,sok gyümölcsöt eszek,mozgok is hetente 2szer de mégis ilyen vagyok sajna.. )
2009. okt. 4. 13:43
1/2 anonim válasza:
Aha, gyümölcsöt eszel, meg mozogsz, mégis kövér vagy. Naná. Totál önhibádból. Hacsak nincs valami komolyabb hormonzavarod, akkor nem lehetsz így 100 kg. Jó tanács: a gyümölcsöt nem étkezés után kell enni, hanem étkezés helyett. Tuti siker.
Szerintem ekkora súllyal nehéz téged nem észrevenni. Ha lefogysz, még táncolni is fognak veled (igaz, akkor már nem leszel annyira feltűnő).
2/2 anonim válasza:
"..mozgok is hetente 2szer.."
Na látod, ez a nagy baj, nagyon keveset mozogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!