Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak másképp, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak másképp, hogy észrevegyenek a pasik? (19/L)

Figyelt kérdés

Hetente járok bulizni (hol koncert,hol diszkó),csinosan öltözködöm,de nem krvásan (pl. ha miniszoknya,akkor zárt felső, ha pedig a felsőm kivágottabb, akkor a lábaimat nem mutogatom), jó a ritmusérzékem és imádok táncolni,mosolygok (szóval nem búvalbszott képpel ülök a sarokban), de egyszerűen nem jönnek oda hozzám a pasik/nem mernek odajönni.

Eddig összvissz 1 barátom volt 2 hónapig és azt hittem, hogy most hogy egyetemre megyek, megváltozik a dolog, de nagyon nem így néz ki...mi lehet a gond (velem)? Mások mondták már, hogy \'túl jó\' vagyok és azért nem mernek odajönni, de ezt egyszerűen csak dumának tartom. Egy barátnőm, aki teljesen sima és sportos cuccokban jár bulizni, nem annyira szép és fogszabályzós is, mégis minden buliban megismerkedik valakivel, pedig NEM kelleti magát...és én ezt egyszerűen nem értem. Hogy hozzá miért mer odamenni bárki is? És egyetemen, buszon, vilin, könyvtárban miért nem szólít meg bárki is?

(igen, mostanra már egy enyhe önbizalomhiány kezd kialakulni, ami hol felbukkan, hol nem, most épp igen... és tudom, hogy fontos a kisugárzás és blabla, de ha jól érzem magam egy buliban és látszik hogy élvezem az nem egyenlő a pozitív kisugárzással?)

Hú, kicsit hosszú lett, köszi annak, aki megpróbálja értelmezni...

2009. okt. 2. 19:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne próbálj ennyire görcsösen pasit keresni.

Menj el egy buliba, de ne arra gondolj, hogy most pasit "kell" fogni, hanem egyszerűen csak érezd jól magad... ;)

2009. okt. 2. 19:06
 2/12 A kérdező kommentje:
Az a nagy helyzet, hogy nem is konkrétan pasit akarok/pasizni megyek, hanem ha már ott vagyok, jól esne ha engem is észrevennének...külső megerősítés :$
2009. okt. 2. 19:09
 3/12 anonim ***** válasza:
75%
Mi a baj azzal hogy Ő fogszabályzós? Szebbnek tartod magad nála, esetleg jobbnak? Mégis, neki van pasija, szóval nálad van a hiba. Ne irigykedj rá. foglalkozz magaddal inkább.
2009. okt. 2. 19:10
 4/12 A kérdező kommentje:
Semmi baj sincs azzal,hogy fogszabályzós és jobbnak se tartom magam, csak nekem furcsa, mert egy másik barátnőmnek teher volt(ő úgy érezte).
2009. okt. 2. 19:24
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem mondjuk nem nagyon érdekelne a fogszabályzó, ha amúgy tetszik valaki. Lehet tényleg annyira "túl jó vagy", hogy nem mernek közeledni hozzád. Félnek az elutasítástól, vagy akármi. De előbb-utóbb úgyís lesz egy bátor jelentkező:D. Nehéz várni, tudom, dehát e'van:D.
2009. okt. 2. 19:34
 6/12 anonim ***** válasza:
mi az email címed? :) szívesen beszélgetek veled erről...ide elég hosszú
2009. okt. 2. 22:27
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a legtöbben akik buliban nyomulnak, nem az értelmesebbje, persze nyilvánvalóan sok kivétel van. Szerintem ne a bulikban akarj ismerkedni, inkább járj be minden előadásra, szemináriumra, aztán ott spontán kialakulhatnak beszélgetések, pl: "hali, ugye itt közgáz lesz XY-al" vagy bármi ilyesmi. Ha tényleg jól nézel ki, szívesen beszélgetnek veled a fiúk, és ha kedves is vagy, mosolyogsz, 1 perc alatt levágják, hogy nem egy elszállt pics@ vagy:) ha valaki tetszik, és sikerült az első beszélgetés, még ha rövid is volt, bátran köszönj rá utána a folyosón, ülj mellé kövi órán, és egy így egy idő után sokkal jobb kapcsolat fog kialakulni, mintha buliban valaki odaszédelegne melléd aztán 10 perc mulva ott falnátok egymást és utána soha többet nem látnád. 19f voltam, 2.as egyetemista:)
2009. okt. 2. 22:34
 8/12 anonim ***** válasza:
az 'egy' -ből 1el többet írtam bocsi:)
2009. okt. 2. 22:35
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, aranyosak vagytok :)
2009. okt. 3. 11:34
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

az hogy túl jó vagy. Tény. a pasik jobban félnek a csalódástól mint a nők. Mivel a pasik érzelmesebbek. Nekik nem hiányzik az hogy megismerjenek egy "jó nőt" aztán dobja őket. Bennük ez az ösztön van. Az a pasi amelyik odamegy hozzád bulin, vili stb. az csak bepróbálkozik hogy fel-e tud szedni vagy sem (önbizalomnövelő) valszeg van bnője vagy sok nővel csinálja ezt azért meri megtenni és nem fél akár ha is utasítod....

Amelyik pasi pedig nem megy oda hozzád. Az biztos örülne neked. Hálás lenne a jóistennek és tuti szeretne!!! :)

Énis ilyen vok. Nekem bnő kell. Nempedig egy olyan akit azért szólitok/köszönök neki mert tetszik. (párszor már pofára estem)

19/F

2009. okt. 3. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!