Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak másképp, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak másképp, hogy észrevegyenek a pasik? (19/L)

Figyelt kérdés

Hetente járok bulizni (hol koncert,hol diszkó),csinosan öltözködöm,de nem krvásan (pl. ha miniszoknya,akkor zárt felső, ha pedig a felsőm kivágottabb, akkor a lábaimat nem mutogatom), jó a ritmusérzékem és imádok táncolni,mosolygok (szóval nem búvalbszott képpel ülök a sarokban), de egyszerűen nem jönnek oda hozzám a pasik/nem mernek odajönni.

Eddig összvissz 1 barátom volt 2 hónapig és azt hittem, hogy most hogy egyetemre megyek, megváltozik a dolog, de nagyon nem így néz ki...mi lehet a gond (velem)? Mások mondták már, hogy \'túl jó\' vagyok és azért nem mernek odajönni, de ezt egyszerűen csak dumának tartom. Egy barátnőm, aki teljesen sima és sportos cuccokban jár bulizni, nem annyira szép és fogszabályzós is, mégis minden buliban megismerkedik valakivel, pedig NEM kelleti magát...és én ezt egyszerűen nem értem. Hogy hozzá miért mer odamenni bárki is? És egyetemen, buszon, vilin, könyvtárban miért nem szólít meg bárki is?

(igen, mostanra már egy enyhe önbizalomhiány kezd kialakulni, ami hol felbukkan, hol nem, most épp igen... és tudom, hogy fontos a kisugárzás és blabla, de ha jól érzem magam egy buliban és látszik hogy élvezem az nem egyenlő a pozitív kisugárzással?)

Hú, kicsit hosszú lett, köszi annak, aki megpróbálja értelmezni...

2009. okt. 2. 19:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

:)

ha valaki a szemedbe néz, akkor mi a reakciód?

2009. okt. 4. 01:13
 12/12 A kérdező kommentje:
Visszanézek rá és elmosolyodok :)
2009. okt. 4. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!