Hogyan kezdjek hozzá a blogomhoz? (többi lent)
bár nem tudom, hogy neked mi tetszene, azért leírom...
*az apukája már régebben meghalt..*
"egy éjszaka történt. éppen az ágyamban ültem, és telefonoztam (annak ellenére, hogy anya megtiltotta) amikor sikítást hallottam. anya szobája felől. gondoltam, csak egy bogár, majd lecsapja. de 1 perc múltán sem hagyott nyugodni a gondolat. mi van, ha anyuval történt valami? kisiettem a folyosóra, és benyitottam a szobájába. amikor beléptem, rám sem hederített.. csak feküdt a szobájába. amikor próbáltam felkelteni, észrevettem, hogy véres a keze. aztán azt is láttam, hogy egyre nagyobb lesz a vértócsa... motoszkálást hallottam magam mögött. de mielőtt megnéztem volna ki az, egy nehéz tárgy ütközött a halántékomnak... kábultan rogytam le a földre, és onnan nem hallottam, és nem éreztem semmit...
így történt hogy megölték anyukámat... ezután csak is a nagynénémre számíthattam... "
ennyi lenne. és itt elkezdheted, hogy pl; xy városban élek, nagynénémmel (vagy unokatesó, vagy féltesó) és még mindig nem tudtam feldolgozni, hogy mi történt 2 éve. és akkor mondjuk elmegy egy suliba, tiszta komor, és valaki elkezd vele barátkozni... vagy mit tudom én... innen már rád van bízva!
ha eltudod majd kezdeni -saját vagy más ember - alaptörténetével, küldd el privátba a blog címét, szívesen elolvasnám! :)
Köszönöm az ötletet! Talán itt ott egy kicsit változtatok majd rajta, és folytatom :)
Szerintem csak nyáron tudok majd nekikezdeni hiszen most van az év végi hajtás... Tudod vizsgák, javítófelelések, váratlan dogák stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!