Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjek hozzá a blogomh...

Hogyan kezdjek hozzá a blogomhoz? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szeretnék egy blogot írni, mert nem szeretek úgy élni hogy nem csinálok semmit, csak tanulok tévézek meg filmet nézek és tanulok. Ezért szeretnék valamit hobbi szinten csinálni, és a blog jutott így hirtelen eszembe. Nem a saját életemről szeretnék írni, hiszen az senkit sem érdekel. Inkább valami regényfélét szeretnék írni. Egy olyan lányról akivel a múltban történt valami, és bármennyire szeretne nem tud ettől szabadulni. Ehhez szeretnék ötleteket kérni. Hol csináljam ezt a blogot? Mi legyen a történet? Nem kérem hogy ti találjátok ki a végét, csak az alapsztorihoz szeretnék pár ötletet hallani. Esetleg ha van valakinek valami jó tanácsa a bloghoz szívesen meghallgatom. Előre is köszi a segítséget!

2013. máj. 18. 14:13
 1/5 anonim ***** válasza:

bár nem tudom, hogy neked mi tetszene, azért leírom...

*az apukája már régebben meghalt..*

"egy éjszaka történt. éppen az ágyamban ültem, és telefonoztam (annak ellenére, hogy anya megtiltotta) amikor sikítást hallottam. anya szobája felől. gondoltam, csak egy bogár, majd lecsapja. de 1 perc múltán sem hagyott nyugodni a gondolat. mi van, ha anyuval történt valami? kisiettem a folyosóra, és benyitottam a szobájába. amikor beléptem, rám sem hederített.. csak feküdt a szobájába. amikor próbáltam felkelteni, észrevettem, hogy véres a keze. aztán azt is láttam, hogy egyre nagyobb lesz a vértócsa... motoszkálást hallottam magam mögött. de mielőtt megnéztem volna ki az, egy nehéz tárgy ütközött a halántékomnak... kábultan rogytam le a földre, és onnan nem hallottam, és nem éreztem semmit...

így történt hogy megölték anyukámat... ezután csak is a nagynénémre számíthattam... "

ennyi lenne. és itt elkezdheted, hogy pl; xy városban élek, nagynénémmel (vagy unokatesó, vagy féltesó) és még mindig nem tudtam feldolgozni, hogy mi történt 2 éve. és akkor mondjuk elmegy egy suliba, tiszta komor, és valaki elkezd vele barátkozni... vagy mit tudom én... innen már rád van bízva!

ha eltudod majd kezdeni -saját vagy más ember - alaptörténetével, küldd el privátba a blog címét, szívesen elolvasnám! :)

2013. máj. 18. 15:14
 2/5 anonim ***** válasza:
* csak feküdt az ágyába
2013. máj. 18. 15:15
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ötletet! Talán itt ott egy kicsit változtatok majd rajta, és folytatom :)

Szerintem csak nyáron tudok majd nekikezdeni hiszen most van az év végi hajtás... Tudod vizsgák, javítófelelések, váratlan dogák stb.

2013. máj. 18. 15:22
 4/5 anonim ***** válasza:
persze, de azért nagyon várom :)
2013. máj. 18. 15:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Először is: vessző! Másodszor: Hogy hol írd, arra én a Blogspotot ajánlom, szerintem nagyon jó oldal, szépen ki lehet dolgozni. :)
2013. júl. 31. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!