Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Azt hiszem bedrogoztak....

Azt hiszem bedrogoztak. Lézezik ilyen drog ilyen mellékhatásokkal?

Figyelt kérdés
Hétvégén pár régi ismerőssel felmentünk bulizni,4 óra alatt három deci vodkát ittam meg..olyan éjfélkörül,egyik pillanatról a másikra nagyon rossz állapotba kerültem nem tudtam egyenesen állni,estem össze..hazavittek,az egész estét végig hánytam ,sőt még a másik napegész nap hánytam epét,hőemelkedésem volt ,rázott a hideg,még harmadik nap is rosszul voltam,és ehhez hozzátenném hogy szinte semmire nem emlékszem az estéből.Biztos hogy nem az a 3dl vodka ütött ki ennyire,mert egész nap jól ettem,és volt már hogy ennél többet ittam mégsem voltam ilyen állapotba..kérdezni szeretném ,hogy van e ilyen drog aminek ezek a hatásai?hozzátenném hogy szabadon volt az italom,sajnos bárki hozzáférhetett :((

2013. máj. 14. 15:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen,elképzelhető,hogy bedrogoztak.Legközelebbi bulinál figyelj jobban oda a poharadra vagy haverokkal vigyetek piát de semmiképp se hagyd ott a poharat,elég egy pillanat ahhoz,hogy drogot tegyenek az italodba.Ennyi még nem árt meg,de vigyázz az ilyenekkel!!
2013. máj. 21. 15:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem kell rögtön a drogokra fogni! Simán összeszedhettél valami vírust/baktériumot, ha pl. összevissza beleittál mások üvegeibe/poharaiba. Másfél deci vodkától is már 1 ezrelékes részeg állapotba lehet kerülni. Úgyhogy ne csodálkozz, ha 3 decitöl már valóban megtapasztalod az alkohol-túladagolás utó- és mellékhatásait (hányás, emlékezetvesztés, legyengült immunrendszer).
2013. máj. 21. 20:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem gondolnék egyből a drogra ha nem ismerném magam...pont ez az ,hogy azt a három decit nem fél óra alatt hanem 4 óra alatt kis kortyokban kaja mellett fogyasztottam el..és hangsúlyozom, hogy nem ittam többet ennél, és egész nap rendesen ettem...ittam már többet máskor is alkalmanként,és volt ,hogy pálinkát ,de soha nem voltam ilyen rosszul...
2013. máj. 22. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!