Mi legyen a program hétvégén? Ez így nem mehet tovább.
Bármilyen olyan tevékenység, ahol többen vannak, ahol van társaság, mert a közösségi elmény tudja megadni azt, amit most a káros dolgaid.
Én iszonyatosan agyonszervezem magam, így fogalmam sincs, milyen lehet hétvégenként "lógni".
Csapatsportok, labdajátékok, vizisportok, falmászás, tánc (társas/egyéni/csoportos), színház, mozi és midnenféle kultúrcucc, kirándulások, segíteni a ház körül a családnak otthon, szomszédoknak, haveroknak, önkéntes tevékenységek egyesületekben, állatmenhelyen, kórházakban, esetleg diákmunka, különórákra járni, vagy azokat tartani, nyelvtanfolyam, stb...
Én a te korodban bulikat szerveztem a suliban havi rendszerességgel, ehhez zenéket gyűjtögettem, plakátot gyártottam, tárgyaltam az igazgatónővel ha kellett... csináltam a hangosítást az iskolai rendezvényeken, iskolarádiót meg iskolaújságot tervezgettem, hétvégenként jórészt bringáztam és a családdal voltam.
Találd meg az érdeklődési köröd, próbálj ki mindenféle dolgokat, aztán csak találsz valami értelmeset, amiért még tisztelni is fognak mások! :)
a deszgáás odolog én 2-3 évigprobáltam de nement mot vetem 1 bmx et :D
am edzötermet zerintem egyenlöre ne mert még a tüdöd nemirná
deha nemtudz lezokni mert haverjaid elevonak keres ásokat :s 15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!