Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi legyen a program hétvégén?...

Mi legyen a program hétvégén? Ez így nem mehet tovább.

Figyelt kérdés
1 éve arról szól az életem, hogy a hétköznapok szürkék, tojom le az egészet, csak a hétvégének élek, és amikor eljön a várva-várt 2 nap, akkor iszonyatosan káros dolgokat művelek/művelünk magunkal. Iszunk,dohányzunk,szívunk,mostanában már nem csak jointot, és nem akarom, hogy egy semmirekellő drogos legyen belőlem.Tudom, hogy van még visszaút. Mit csináljunk hétvégente ami szórakoztató és nem káros, talán még építő jellegű is? Budapesti vagyok. 16/f

2013. febr. 23. 16:40
 1/10 anonim válasza:
Sport, jön a jó idő, mehettek bringázni. Vagy menjetek edzőterembe, vagy pókerozzatok... mozi...
2013. febr. 23. 16:47
 2/10 wartburg353s válasza:
Paintball.
2013. febr. 23. 16:54
 3/10 A kérdező kommentje:
a bringa meg a paintball jól hangzik:) amúgy deszkázom, csak azt nem szeretik az emberek..
2013. febr. 23. 17:19
 4/10 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel csak kicsit idősebb vagyok. 1 dologba ne ess bele: ha hétköznapokon is elkezded a züllést akkor még nehezebb kilábalni a dologból. ha az ember már csak a drogoktól megszabadul de a pia meg a buli marad akkor is nagyot lép előre. amúgy rá kel jönnöd miért így éled ki magad és máris könnyebb lesz a dolog
2013. febr. 26. 00:19
 5/10 anonim ***** válasza:

Bármilyen olyan tevékenység, ahol többen vannak, ahol van társaság, mert a közösségi elmény tudja megadni azt, amit most a káros dolgaid.

Én iszonyatosan agyonszervezem magam, így fogalmam sincs, milyen lehet hétvégenként "lógni".

Csapatsportok, labdajátékok, vizisportok, falmászás, tánc (társas/egyéni/csoportos), színház, mozi és midnenféle kultúrcucc, kirándulások, segíteni a ház körül a családnak otthon, szomszédoknak, haveroknak, önkéntes tevékenységek egyesületekben, állatmenhelyen, kórházakban, esetleg diákmunka, különórákra járni, vagy azokat tartani, nyelvtanfolyam, stb...

Én a te korodban bulikat szerveztem a suliban havi rendszerességgel, ehhez zenéket gyűjtögettem, plakátot gyártottam, tárgyaltam az igazgatónővel ha kellett... csináltam a hangosítást az iskolai rendezvényeken, iskolarádiót meg iskolaújságot tervezgettem, hétvégenként jórészt bringáztam és a családdal voltam.

Találd meg az érdeklődési köröd, próbálj ki mindenféle dolgokat, aztán csak találsz valami értelmeset, amiért még tisztelni is fognak mások! :)

2013. febr. 26. 10:44
 6/10 anonim ***** válasza:

a deszgáás odolog én 2-3 évigprobáltam de nement mot vetem 1 bmx et :D

am edzötermet zerintem egyenlöre ne mert még a tüdöd nemirná

deha nemtudz lezokni mert haverjaid elevonak keres ásokat :s 15/F

2013. febr. 28. 22:37
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat:) szépen lassan kikaszalodok ebből is :)
2013. márc. 5. 23:01
 8/10 anonim válasza:
45%
Az amfetamin mentális hatásai többek között: éberség, a tettrekészség növekedése, a környezeti ingerekre való nagyobb érzékenység, az előzetes unalom vagy fáradtság elenyészése, a jó hangulat. Kifelé fordulás (extroverzió) növekedése, közösségi érzés, kommunikativitás növekedése.Egy szóval az amfetamin (l-amfetamin) remek társasági szer, mely eredményes segítség lehet tanulási és koncentrációs problémákra. Én személy szerint 2 éve fogyasztom napi adagolással és a súlyfeleslegemtől is sikerült megszabadulni ez idő alatt. Az intravénás fogyasztást részesítem előnyben, ezt jó szívvel ajánlhatom, ugyanis így elkerülhetőek az egyéb fogyasztási módozatokból származó testi károsodások (pl. a gyakori nazális fogyasztás okozta orrnyálkahártya-sebesedést). Ezen kívül hatékony megoldás a rektális fogyasztás (végbélen keresztüli). Amióta az amfetamin az életem része, sokkal könnyebben veszem a mindennapok akadályait, jobban rá tudok hangolódni az emberek közötti interakciókra, kommunikációs nehézségeim csökkentek és a teherbírásom is nőtt (ami a munkám során nagy előny). Az amfetamin csökkenti a fizikai igényeket, mint éhség, alvás, így előnyös lehet valamilyen erősebb nyugtató-altató hatású szer (valmilyen benzodiazepin- vagy barbiturát-származék, esetleg ópiát, pl. heroin) beszerzése.
2013. márc. 9. 11:36
 9/10 anonim válasza:
És a lényeg, ami kimaradt, az amfetamin tökéletes, hogy unalmadat csökkentsd, társasági életet élj és aktívan töltsd mindennapjaidat. Üdv, minden jót!
2013. márc. 9. 11:44
 10/10 A kérdező kommentje:
Már ne is haragudj, de pont ez az a felfogás, hozzáállás, gondolkodásmód amit nem szeretnék elérni.
2013. márc. 10. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!