Meglepi szülinapibuli (házibuli), ötleteket tudtok adni?
16-17 évesek lesznek, kb 5-8 lány és 4-7 fiú (tudom, rossz h kevesebb fiú van, de ezvan, a többiekkel nincs jóban az a csaj, akinek szervezzük a sznapot).
Mondjuk még ráér megszervezni, mert nyár elején lesz, de most van egy kis időm és gondoltam elkezdem:) Szóval jó idő lesz, ezért gondoltam kint lehetnénk majd a kertben/teraszon is, nem csak bent a házban. Lesznek majd színes gömblámpák, sznapi torta és persze kaja meg pia (alkohol).
A gond ott kezdődik, h ez nem olyan bulis társaság (sajnos), nem is vagyunk úgy naggyon jóban, de azért jól vagyunk, senki nem utál senkit, mindenkinek van közös témája.
Vagyis a kérdésem az lenne, milyen programokat, játékokat tudnátok ajánlani, h oldódjon a hangulat és mindenki jól érezze magát? Előre is köszi a válaszokat:)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!