Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi a titka a jó házibulinak?

Mi a titka a jó házibulinak?

Figyelt kérdés

Április közepén szeretnék egy szülinapi bulit szervezni odahaza. 18 éves leszek. Kb 35 személyt szeretnék meghivni, 20 fiu, 15 lány. Mennyi ital, étel fog kelleni? És mi? Ennyi ember elfér e 2 tágas összenyitott szobában? Milyen dolgokra kell felkészülnöm? Szülőket, testvéreket megkérjem-e, hogy elmenjenek aznap otthonról? Hánykor kezdődjön a buli? Mivel dobhatnám fel a bulit? Mindenféle ötletet előre is köszönök!

18/F

2013. febr. 19. 07:45
 1/4 anonim ***** válasza:
nézd meg a project x-et.:)
2013. febr. 19. 13:17
 2/4 anonim ***** válasza:

ne legyenek otthona szülők!!

mehet a hangos zene de 22 óra után vegyetek vissza a hangerőből mert akkor fel is jelenthetnek titeket csend háborításért..:)

egyébkéne legyen sok pia kaja:DDD

és nem árt azokat a szobákat bezárni ahol nem szeretnél hányásttakaritani..

15/L

2013. febr. 19. 13:18
 3/4 anonim ***** válasza:

A szülőket/testvéreket mindenképpen távolítsd el otthonról, de még jobb lenne, ha arra az estére kibérelnétek egy akár a várostól távol eső kis házat/tanyát stb. Akkor nem kellene odafigyelni a túl hangos zenére. Igen, kellemetlen 35 illuminált fiatalt csitítgatni 22 után, de még kellemetlenebb a kiérkező rendőröknek magyarázkodni.

Az alap a jó hangulathoz a jó társaság. Mindenki ismerjen legalább 2-3 embert a társaságból.

Étel-ital társaságfüggő, de szerintem simán mondhatod azt, hogy a "beugró" A buliba néhány üveg sör, egy üveg bor, vagy két emberenként egy üveg tömény. Ezen kívül készülj 1-2 tálca sörrel, néhány üveg borral, töménnyel és üdítővel. Nagyon fontos, hogy hajnalra, vagy másnapra legyen otthon néhány zsugor ásványvíz. Értékes/törhető dolgokat elzárni. Felkészülni arra, hogy amit nem gondoltál törhetőnek, az is azzá tud válni.

Étel. Szerintem nem kell túllihegni. Vegyél néhány kiló szeletelt kenyeret, 1 kiló zsírt, rakat hagymát, pirospaprikát és lehet nyomatni a zsíros kenyeret.

2013. febr. 22. 10:01
 4/4 anonim válasza:
Én többször is rendeztem házibulit és van egy korhatáros társasjátékom, ami mindig bejött az embereknek. Szerintem tuti kellék házibulira, Buliszerviz társasjáték a neve.
2013. febr. 25. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!