én imádom őket:) szerintem nagyon jó hangjuk van és cukik is:) meg sokat foglalkoznak a rajongóikkal és videók alapján nagyon viccesek és jófejek :) röviden ennyi :)
2013. ápr. 11. 18:41
2/11 anonim válasza:
Nos. Én nem szeretem őket. Valóban melegek, erre az a bizonyíték, hogy az egyetlen klipben amit láttam, puszilgatták egymást, meg fogdosta a mellét... Na mind1. Még azért nem szeretem őket, mert teljesen más a zenei ízlésem.
2013. ápr. 14. 16:18
3/11 anonim válasza:
Én nagyon szeretem őket.olyan cukik!ÉS NEM B*ZIK!!annyira elegem van az ilyenekből.ha sok csaj szereti őket és cukik már minden b@rom leb*zizza őket.oké,még ha pasival smaciznának megértem,de így...mindegy,az ilyenekkel foglalkozni se érdemes...
2013. ápr. 14. 20:16
4/11 anonim válasza:
1.rohadt jól énekelnek DE NAGYON
2.helyesek :$ DE NAGYON
3.viccesek és jófejek DE NAGYON
2013. ápr. 26. 21:04
5/11 anonim válasza:
Nagyoon szeretem őket!<33Mert aranyosak,viccesek,kedvesek,és tötödnek mássokkal!Én legjobban azért szeretem ket mert minden lányt szépnek tartanak,és nem itélik el.!Pl.:1.,A csúnya lány olyan ,mint a tökéletes:Nem létezik.~Niall Horan
2.,Csak egy másodperc mire kimondod,és ő egy életen át éheztetni fogja magát!~Harry Styles .3., Niall egyszer vágásokat látott az egyik fan kezén, odament, megpuszilta és azt mondta: többet ne tedd ezt..szeretlek!:))
2013. aug. 3. 09:30
6/11 A kérdező kommentje:
mar bocsanat, de minek kellett a masodik valaszolot lepontozni?
nem en pontoztam le ot, hanem TI!
Mit vetett? En is utalom oket, egyenesen hanyok toluk, a zenei izlesem nekem is mas.
Ez BUUN???
Latszik, hogy one direction rajongok vagytok...
2013. aug. 28. 18:23
7/11 anonim válasza:
utálom !!!
azt se tudják miről van szó, a herri f szomnak meg az a baja, hogy éppen eltört a 10 millás széke.
az értelmes dologról éneklőket meg lesz rják
2013. szept. 7. 18:41
8/11 anonim válasza:
Koomoly honnan az veszed h melegek? Zayn eljegyezte Perrit mindegyiknek van baràtnöje azért szoljàtok le õket mert irigylitek az életüket ... Jo hangjuk van sok pénzük tapadnak ràjuk a csajok romantikusok es kedvesek ....Kell ennél több? ?!!
2013. szept. 8. 10:43
9/11 anonim válasza:
De vágod.. jó hangjuk van meg cukik :3
Siskanák is jó hangja van, de mivel nem cuki, így senki se hallgatja.
2013. szept. 8. 12:49
10/11 anonim válasza:
Se nem szeretem, se nem nem szeretem őket, szimplán csak nem hallgatom. Úgy alapjáraton nem vagyok róluk rossz véleménnyel. Hogy miért? Azért, mert ők is emberek, arról énekelnek amiről akarnak - megjegyzem, az egyik számuk, amit meghallgattam, na az nagyon jó volt -. Amúgy meg: ha jól vagyok értesülve nem melegek, de ha azok lennének? Na és? És én magasról teszek rá, hogy "cukik", max Harry. Remélem nem pontoztok le, vagy ha mégis... akkor nagy rajongók lehettek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!