Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Kamaszok milyen tini magazinok...

Kamaszok milyen tini magazinokat olvastok és miért?

Figyelt kérdés
leginkább lányok válaszaira lennék kíváncsi. Ha van olyan tini magazin amit olvastok, (pl: bravo,popcorn) akkor miért olvassátok, mi tetszik benne?

2013. márc. 26. 18:49
 1/9 anonim válasza:

Bravo GIRL!-t, IM-t szoktam olvasni.

Legfőképpen azért, mert vannak benne öltözködési tippek /van benne egy csomó ruha, és oda van írva, hogy hol lehet kapni:D/ és a sminkelési tippek miatt. :)

13/L

2013. márc. 26. 19:38
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem olvasok, 14 éves koromig vettem IM-et,utána tudatosult bennem,hogy teljesen felesleges pénzkiadás mert a neten mindent megtalálok, ahogy a sztár hírek is pillanatokkal később fent vannak és nem kell rá egy hónapot várni.

Meg nagyon sokszor az ajándék miatt vettem meg.

17/l

2013. márc. 26. 20:30
 3/9 anonim válasza:

13-14 évesen vásároltam ilyet, hogy bravo, popcorn, IM, Mondo esetleg, de szerintem elég nagy hülyeség volt

16/f

2013. márc. 26. 20:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

14 éves koromig IM,bravo ilyesmiket vettem,de elég nagy pénzkidobásnak gondolom:/

Mosta Glamourra,Joyra és Cosmora vagyok előfizetve, nagyon szerencsém volt és a 3 előfizetés volt kb annyi,mint 1:)

Azért ezeket,mert szeretem őket olvasgatni meg szeretem magát az újságot:) Mindig találok benne valamit,amit érdekesnek találok.16l

2013. márc. 26. 21:30
 5/9 anonim válasza:

Playgirl, vannak benne szépfiúk.

16F

2013. márc. 26. 21:32
 6/9 anonim ***** válasza:
9%
Régebben olvastam a Bravot,IM-t,Popcornt,Okét.Mindegyiket ugyanazért,Alkonyatos,Harry Potteres képek meg LL szituk miatt.Most vagyok abban az időszakban,hogy "megértem,komolyabb"lettem.Mostanában IMP-et meg Kisalföldet olvasom. 15L
2013. márc. 26. 23:41
 7/9 anonim ***** válasza:

IM-et szoktam venni havonta, néha-néha mást is, amelyikben megtetszik mondjuk egy téma.:)

16L vagyok, és most azon gondolkodom, hogy komolyan így el vagyok maradva, hogy rajtam kívül itt csak egy 13 éves olvas IM-et, vagy még normális vagyok? :D

Amúgy azért veszem, mert szeretem. Ilyen egyszerű.

Néha kinézek belőle előre magamnak egy-két ruhát, sminkcuccot. Tetszenek benne a real és az LL sztorik, meg szinte minden. :)

2013. márc. 27. 00:36
 8/9 anonim ***** válasza:
40%

Nem szoktam szennylapokat ( = tinimagazin ) olvasni. A "hírek" nevetségesek, a tanácsokat jobb el sem olvasni, a ruhák olcsó üzletláncos tömegruhák, a szóhasználat és stílus borzalmas... Folytassam még?

A magyar ELLE-t szoktam megvenni, meg a külföldi ( angol, német, francia ) Vogue-t és ELLE-t. Néha szereztem Elle Girlt is, az nagyon jók, csak sajna itthon nem lehet kapni.

2013. márc. 27. 08:09
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ja, lemaradt hogy 16L
2013. márc. 27. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!