Kamaszok milyen tini magazinokat olvastok és miért?
Bravo GIRL!-t, IM-t szoktam olvasni.
Legfőképpen azért, mert vannak benne öltözködési tippek /van benne egy csomó ruha, és oda van írva, hogy hol lehet kapni:D/ és a sminkelési tippek miatt. :)
13/L
Nem olvasok, 14 éves koromig vettem IM-et,utána tudatosult bennem,hogy teljesen felesleges pénzkiadás mert a neten mindent megtalálok, ahogy a sztár hírek is pillanatokkal később fent vannak és nem kell rá egy hónapot várni.
Meg nagyon sokszor az ajándék miatt vettem meg.
17/l
13-14 évesen vásároltam ilyet, hogy bravo, popcorn, IM, Mondo esetleg, de szerintem elég nagy hülyeség volt
16/f
14 éves koromig IM,bravo ilyesmiket vettem,de elég nagy pénzkidobásnak gondolom:/
Mosta Glamourra,Joyra és Cosmora vagyok előfizetve, nagyon szerencsém volt és a 3 előfizetés volt kb annyi,mint 1:)
Azért ezeket,mert szeretem őket olvasgatni meg szeretem magát az újságot:) Mindig találok benne valamit,amit érdekesnek találok.16l
Playgirl, vannak benne szépfiúk.
16F
IM-et szoktam venni havonta, néha-néha mást is, amelyikben megtetszik mondjuk egy téma.:)
16L vagyok, és most azon gondolkodom, hogy komolyan így el vagyok maradva, hogy rajtam kívül itt csak egy 13 éves olvas IM-et, vagy még normális vagyok? :D
Amúgy azért veszem, mert szeretem. Ilyen egyszerű.
Néha kinézek belőle előre magamnak egy-két ruhát, sminkcuccot. Tetszenek benne a real és az LL sztorik, meg szinte minden. :)
Nem szoktam szennylapokat ( = tinimagazin ) olvasni. A "hírek" nevetségesek, a tanácsokat jobb el sem olvasni, a ruhák olcsó üzletláncos tömegruhák, a szóhasználat és stílus borzalmas... Folytassam még?
A magyar ELLE-t szoktam megvenni, meg a külföldi ( angol, német, francia ) Vogue-t és ELLE-t. Néha szereztem Elle Girlt is, az nagyon jók, csak sajna itthon nem lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!