Milyen könyvet olvassak?
Figyelt kérdés
Valami jót. Lehet valamit amin lehet röhögni. És nem nyálas!2013. márc. 11. 09:27
1/7 AccountManagerkovács válasza:
Műfaj esetleg? Én tudnék neked mondani ilyet fantasy-ben.
2/7 anonim válasza:
Mondd meg milyen fajta könyvek érdekelnek(bármilyen műfaj) és mondok könyvcímeket! :)
3/7 A kérdező kommentje:
bármi jó:)
2013. márc. 12. 14:15
4/7 anonim válasza:
Piroska és a farkas
Ha nem mondod meg, hogy hány éves vagy, nem biztos, hogy neked megfelelő könyv címeket kapsz. Erre gondolhattál volna.
5/7 A kérdező kommentje:
Magyon vicces vagy xd 12
2013. márc. 12. 16:01
6/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat nagyon* és csaj vagyok
2013. márc. 12. 16:02
7/7 Márciuska válasza:
Rejtő Jenő esetleg? Ha bejön a humora élvezni fogod. De ha avalami könnyebbet akarsz, akkor ajánlom Meg Cabot könyveit, vagy Kerstin Gier sorozatát (Rubinvörös, Zafírkék, Smaragdzöld). Ez időutazós, izgis és kicsit vicces is. Az én kedvencem Jonathan Stroudtól a Bartimeus trilógia. Annyit még nem röhögtem, mint ennek a nagypofájú dzsinnek a kalandjain, és nagyon pörgősek is a sztorik. További ötleteim: Darvasi Lászlótól a Trapiti, Kate Saunderstől a Kótyagos boszorkák sorozat, Diana Wynne Jones-tól a Howl-sorozat (Vándorló palota, Égi palota, A másik palota). Diana Wynne Jones tényleg imádni valóan vicces!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!