Milyen könyvet olvassak? Igazából bármit szívesen ami jó. Tudnátok mondani párat? 13/L
Nem tudom milyen témák érdekelnek:
Fantasztikus:
J. k. Rowling: Harry Potter-sorozat, J. R. R. Tolkien: Gyűrűk Ura, A hobbit, Cristopher Paolini: Örökség-sorozat (Eragon, Elsőszülött, Brisingr, örökség), Cornelia Funke: Tintaszív, Philip Pulman: Az Úr sötét anyagai-sorozat (Az arany iránytű, A titokzatos kés, A borostyán látcső), Michael Ende: A Végtelen Történet, David Clement-Davies: Tűzhozó (ezt nem igazán tudtam máshová besorolni)
Vámpíros:
L. J. Smith: Vámpírnaplók, Stephany Meyer: Twilight-saga (ezutóbbiért én személyesen nem vagyok oda, de sokan igen...)
Kutyás:
John Grogan: Marley meg én, Martin Howard: Egy rosszcsont kutya naplója
Kalandos, kincskeresős:
Louis Sachar: Stanley, a szerencse fia
Tini, romantikus:
Leiner Laura: Szent Johanna Gimi-sorozat (nem olvastam, de mostanában egyre népszerűbb, egy barátnőm megszerette és másfél hónap alatt elolvasta mind a hét kötetét...)
Remélem segítettem :)
Szia!
A korosztályodat tanítom, amit az én "lányaim" szívesen olvasnak:
- Meg Cabot: A neveletlen hercegnő naplója
- Fiúk kizárva! sorozat (Ennek sajnos nem tudom a szerzőjét.)
- J. K. Rowling: Harry Potter-sorozat
- régi pöttyös könyvek (pl. Szabó Magda: Születésnap)
- Vörös Pöttyös könyvek (Alkonyat, Fallen, Csontváros, Rubinvörös, A szörnyszívű)
- A vérbe öltözött Anna
- Tonya Hurley: Szellemlány
- Leiner Laura: A Szent Johanna gimi
Amit még ajánlok:
- Mark Twain: Huckleberry Finn kalandjai
- Mark Twain: Tom Sawyer kalandjai
- Brontë-könyvek
- Jane Austen: Büszkeség és balítélet
- J. R. R. Tolkien: A hobbit
- Varró Dániel: Túl a Maszat-hegyen
Esetleg ajánlom még a WITCH sorozatot, bár nem tudom, beszerezhetőek-e a részek, én elég nehezen jutottam hozzá.
Írd majd meg, hogy mit fogsz olvasni. :)
Jacqueline Wilson: Micsoda anya!
Jacqueline Wilson: A másik lány
Christine Nöstlinger: A cseregyerek
Harry Potter-sorozat
Szerintem nagyon jók!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!