Milyen a blogom eddig?
Nekem a háttér tetszik a történet nem annyira..bocsi szerintem nagyon átlagos és utálom ha a rendes csajsziból flegma lesz.....
szerintem van benned valami (mint író) de ezt a történetet felejsd el és írj egy újat
nekem az ilyenek nem tetszenek! elolvastam addig h :
Az éltem.Bonyolult.Valahogy el sem tudom képzelni mi történt. Mi történt?! Elmesélem...
Ugyan olyan nap volt mint a többi.Lassan nyár. Üvöltöző gyerekek a folyosón. Stréberek könyvbe bújva. Nagy menők a padon ülve röhögnek. Pomponlányok gyakorolnak. Mi meg hárman ülünk a terembe. Csak ülünk,, és beszélgetünk.
-Jade szerinted a piros vagy a kék körömlakk a jobb?
-Természetesen a kék. Ki emeli a szemed színét.
-Szerinted El?. Hát ingen ez az utált becenevem. De neki elmegy.
...Ő... az éltem mit jelenet szerintem azt h valaki csak ÉLT(bár ez megeseik)
de nekem ak se tetszik a történet meg nekem nagyon szúrja a szemem ezek a kis betűk és alig tom elolvasni( de már láttam kisebbet) na mind 1
szerintem csak magad szórakoztatására lesz jó vagy esteleg 3-4 látogató
először is, kemény leszek. Ha nem bírod a kritikát, de olvasd tovább. /van tapasztalatom, nem alaptalanul mondom ezeket/
szóval
Helyesírási hibák sokasága...
pl.: gondolatjel után szóközt kéne tenni, ot helyett ott...
A betűtípus nem jó, olvashatatlan.
A történet sablonos, bár még fejlődhetsz
A kinézet csapnivaló. A fejléc is hibás! Kimaradt egy s a végéből...
idegesítő a gif a szövegbe.
ha ezeken javítasz, hidd el, több olvasód lesz, jobb lesz a színvonal is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!