Szerintetek milyen a blogom eddig?
nemrég kezdtem el a blogom és kíváncsi vagyok a véleményetekre ;) köszi előreis:
Nem szükséges hogy mindenhol más színű és típusú betűvel írj. A fitalok/lányok szeretik, de egyes esetekben ez az olvashatóság rovására megy, elég csak egy olyan háttérre cserélni a témát ami miatt akár nehezen vagy egyáltalán nem lesz olvasható valamilyen szöveg.
Az kelt komoly hatást ha 1 db betűtípusnál állapodsz meg, hogy egységes legyen, de az lehetőleg ne kacskaringós/torz legyen, mint amik most is vannak rajta.
Mostanában a talp nélküli betűk a "diavatosak", illetve a sorkizárás nélküli szöveg, ha tipográfiai szempontokat nézel.
Sikert főleg azzal lehet elérni, ha tudsz miről írni, lehetőleg érts hozzá és valamennyire egyedi legyen. Ha túlnyomó részt más oldalak tartalmát másolod át, az nem fog senkit érdekelni, mert olyanból millió van. Nem fontos klasszikus-blogot írni a veled történt eseményekről de azért legyen arányban a saját és az áthozott tartalom.
Nem tudhatod, hogy ez fogják-e még törölni.
Mivel nem kéri hogy kövessék, olvassák, terjesszék, nem minősül annyira reklámnak. Egyes véleménykérő kérdéseket meghagynak.
Viszont nem veled szórakoznak, mert moderátorfüggő hogy melyik minek veszik. Lehet a tiédet reklámnak veszik, míg ezt egy másik ember nem veszi annak.
Ha annyira zavar, akkor írd ki te is újra, hátha nem törlik. Azt mindenki tudja, hogy az ilyen kérdéseket bármikor törölhetik, és azzal a tudattal teszik fel. Ha ezt eddig te nem tudtad, most már fogod.
"Blog eltávolítva
A(z) gombblog.blogspot.com címről sajnos már el lett távolítva a blog. Ezen a címen nem hozhatók létre új blogok."
Hmm, jobb mint amire számítottam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!