Miért nem keményedik meg a gyurma?
Figyelt kérdés
A lányomnak vettem a Spárba egy natúr gyurmát és egyszerûen nem akar megkeményedni 3 hét után sem. Nem tudom hogy mért puha még mindig és a dobozon sem volt információ. Linkeltem egy képet alul hogy melyik termékrôl van szó. Ha berakom a sütôbe meg elolvad..mit tegyek? Remélem tudtok segíteni, elôre is köszi!
2013. márc. 6. 16:23
1/2 anonim válasza:
Az ilyen gyurmák nem keményednek(tapasztalatból mondom).Nagy hidegben megszilárdul de akkor meg könnyen törik:(
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Akkor megpróbálom azért a hütôbe rakni és majd vigyázunk hogy el ne törjük öket. :)
2013. márc. 6. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!