Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy működik a meska? Hogy...

Hogy működik a meska? Hogy postázzák az ékszereket a alkotók?

Figyelt kérdés

Leginkább az átvételi módok terén érdeklődnék...aki ezen az oldalon elad/átvesz meg tudná mondani hogy megy a postázás?

Sutőgyurma ékszereim vannak, és most jutottam arra a pontra hogy túl sok van, és imádom csinálni, ezért el szeretném adni a kreálmányaimat....a gond csak az hogy Budapesti vagyok, és annyira nincs sok szabadidőm hogy akárcska Budapesten belül túl sok helyre menjek...hogy kell feladni postán az ékszert, milyen csomagolásban milyen küldeményként mennyibe kerül?

2012. dec. 25. 19:51
 1/2 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Eladó vagyok a Meskán.

Rajtad áll, hogy milyen lehetőséget jelölsz meg, pl. személyes átvétel, átutalás, utánvét, pay pal, futárszolgálat.

Ha nem jöhet szóba a személyes átvétel, akkor az egyik legnépszerűbb megoldás az átutalás. Ez azt jelenti, hogy a vásárló átutalja a számládra a vásárolt termék árát plusz az általad megadott postaköltséget, és (általában) a pénz érkezése után te postázod a vásárolt dolgokat.

Rajtad áll, hogy a Posta melyik szolgáltatását veszed igénybe, de mindenképp érdemes levélként feladni, nem csomagként. Sokan - köztük én is - inkább ajánlott levélként postázok, úgy kevesebb az esélye, hogy elveszlik.

A küldemény súlyát neked kell lemérni/megtippelni előre, hogy egy árat előre meg tudj adni az átutaláshoz. (Többet nem szabad kérni ezért, mint amennyi a valós ára a postázásnak.) Bele lehet jönni ebbe is egy kis tapasztalat után.

Aztán van pl. az utánvét, aminek a díja nagyon magas, 1000 Ft körül kezdődik, ezért csak akkor szokták ezt választani a vásárlók, ha valamiért nem jó nekik a banki átutalás vagy átvételkor akarnak fizetni.

Futárszolgálattal még sosem küldtem semmit. Szinte mindig az átutalást választják.

2013. jan. 12. 01:14
 2/2 anonim ***** válasza:

Honnan tudod h honnan rendel? Az is szamit h hova kuldod nem ? (Az arba)

Meg honnan tudjam h mennyit nyom majd?

Moatmar nem lehet feladni levelkent

2020. okt. 21. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!