Hogy fogyak le 2hét alat 5 kilót 12évesen?
Valóban sehogy. a következő 3 évben normál esetben 20 centit is simán nőhetsz. Ha most plusz súlyt érzel magadon, az nem fog arányosan nőni, úgyhogy relatíve karcsúbb leszel.
Viszont ha nem eszel rendesen, akkor lehet, hogy nem nősz normálisan, ami elég nagy baj. Azt már nem is mondom, hogy ha lány vagy, akkor az elégtelen táplálkozás a nőiességedre is hatással van, nem jön meg rendesen a menstruációd, nem nő rendesen a melled stb.
Szóval én azt javaslom: Ha nagyon akarsz alakformálni, akkor válassz egy sportot. Én GyK-n mindig a (gát-)futást és a szertornát reklámozom, mert ilyen lányokat ismerek és tudom, hogy ezek nem akadályozták a fejlődésüket vagy torzították el a testüket egy férfiasabb alakba (Hú de még mennyire hogy nem...)
De pl versenyszerűen bringázó ismerősöm van, hát ő se egy hájpacni.
Ha egyesületnél sportolsz, az edző úgyis mond étrendet és neki kell figyelni arra, hogy ne tegyél kárt magadban, de elősegítse az izmosodást és a hájból fogyást, úgyhogy legalább valaki felügyel.
Magadtól ne kezdj nem enni, fogyózni, mert csak árthatsz magadnak. Ha nagyon vészes a dolog, tehát 100 kiló vagy és 140 centi, akkor szüleid vigyenek el szépen orvoshoz. De biztos vagyok benne, hogy nem ez a helyzet, úgyhogy kövesd a fentieket és 18évesen küldj nekem egy bikinis fotót :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!