Mi a véleményetek a verseimről?
Ezeket a verseket már mind kiraktam gyakorira, úgyhogy, ha ismerős ez azért van.
Arra kérnélek, hogy ha bármit is írsz, elősorban nyelvtanilag ellenőrizd. Ha nem megy, kérj meg valakit, hogy ellenőrizze.
Értelemzavaró hibáktól hemzsegnek a verseid (hiányoznak toldalékok, nincs alany-állítmány egyeztetés). Nem mintha amúgy tetszenének: furcsák a jelzőid, néha követhethetlen.
És valami még kellene a formához, amitől többek lennének ezek a versek, mint rímes sorok.
Szia!
Az első verset olvastam el, és a másodikba belekezdtem. Szerintem fejlődőképes, de van még hová. Azon gondolkodj el, hogy jó ötlet volt-e ilyen hátteret beállítani, és fehérrel írni rá. Még a fehérrel lehet a legjobban látni, de szerintem egy verses bloghoz érdemesebb sematikust hátteret választani, főleg, ha a betűméret átlagos nagyságú. Amúgy sok sikert a továbbiakban. Tudom, hogy nem azt kérted, hogy reklámozzuk a saját blogunkat, de ha az íráshoz is akarsz tippeket, és nem csak a blogolásról alkotott véleményünk érdekel, nézz be ide: www.lexen-jzti.blogspot.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!