Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a verseimről?

Mi a véleményetek a verseimről?

Figyelt kérdés

Ezeket a verseket már mind kiraktam gyakorira, úgyhogy, ha ismerős ez azért van.

[link]

2013. febr. 10. 14:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Arra kérnélek, hogy ha bármit is írsz, elősorban nyelvtanilag ellenőrizd. Ha nem megy, kérj meg valakit, hogy ellenőrizze.

Értelemzavaró hibáktól hemzsegnek a verseid (hiányoznak toldalékok, nincs alany-állítmány egyeztetés). Nem mintha amúgy tetszenének: furcsák a jelzőid, néha követhethetlen.

És valami még kellene a formához, amitől többek lennének ezek a versek, mint rímes sorok.

2013. febr. 10. 14:57
 2/3 anonim ***** válasza:
És hol vannak a jelképek?
2013. febr. 12. 18:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Az első verset olvastam el, és a másodikba belekezdtem. Szerintem fejlődőképes, de van még hová. Azon gondolkodj el, hogy jó ötlet volt-e ilyen hátteret beállítani, és fehérrel írni rá. Még a fehérrel lehet a legjobban látni, de szerintem egy verses bloghoz érdemesebb sematikust hátteret választani, főleg, ha a betűméret átlagos nagyságú. Amúgy sok sikert a továbbiakban. Tudom, hogy nem azt kérted, hogy reklámozzuk a saját blogunkat, de ha az íráshoz is akarsz tippeket, és nem csak a blogolásról alkotott véleményünk érdekel, nézz be ide: www.lexen-jzti.blogspot.hu

2013. okt. 20. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!