Szerintetek abbahagyjam a blogírást?
Nekem is tetszett folytasd mindenképp.A népszerűsítés miatt meg talán kérd meg a barátaidat hogy osszák meg,illetve segítséget kérhetsz más 1D-s oldalaktól is a reklámozáshoz.
Sok sikert :)
Szerintem ne hagyd abba, mármint tudom, hogy mindenki ezt mondta, de ezt most egy kicsit bővebben is kifejteném :D Az, hogy sokan olvassák,(én is bloggerkodok, és nem vagyok valami híres :/) az nem jelent semmit, a lényeg, hogy neked tetsszen, mert az csak egy plusz ha a többi embernek is bejön. Ha híresíteni akarod a blogod, akkor kommentálj mások blogjaiba egy amolyan 'hé én is létezem' funkció hatást is elérhetsz, Vagy mi :D
Remélem segítettem ;D
azért nem olvatsák eddig sokan, mert nm találtak rá!!! :D so csoportban benne vagyok (igen én is íro fanfictionokat és sima fantasy storit is) és ha nem lennék benne azokban, az én blogom sem olvasnák! :/ a lényeg, oszt meg sokszor és akkor hidd el, belendül az üzem ;D
Ui: NE HAGYD ABBA!!!!! :)
Ja és egy kis reklám, ha már itt vagyok
life-in-2099.blogspot.hu
one-day-with-u.blogspot.hu
my-life-with-you.blogspot.hu
Ezek sajátim :) ha van kedved nézz be ;)
Persze benézek :)) köszi a biztatást, elég sokat jel
ent ez nekem :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!