Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek abbahagyjam a...

Szerintetek abbahagyjam a blogírást?

Figyelt kérdés
Van egy One Direction fanfinicionom. És hát mit ne mondjak senki nem olvassa csak a barátnőm szokta néha :( ( [link]

2013. febr. 9. 21:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy szinte az összes blog 1D-s vagy Twilightos, ettől függetlenül nekem tetszik, ne hagyd abba! Szerintem egy idő után többen is fogják olvasni. Oszd meg Facebookon, Twitteren vagy amid van. Sok szerencsét! ;)
2013. febr. 9. 22:05
 2/10 A kérdező kommentje:
köszi :) sokat jelentett a válaszod! :D
2013. febr. 10. 11:42
 3/10 anonim válasza:
100%

Nekem is tetszett folytasd mindenképp.A népszerűsítés miatt meg talán kérd meg a barátaidat hogy osszák meg,illetve segítséget kérhetsz más 1D-s oldalaktól is a reklámozáshoz.

Sok sikert :)

2013. febr. 10. 12:49
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi :D megpróbálom :)
2013. febr. 10. 15:05
 5/10 Nagy Nikcsi válasza:
Semmiképppen ne hagyd abba nekem nagyon tetszik s remélem gyorsan írod az új részeket is mert mostmár 1 több olvasód biztos van :))))
2013. febr. 10. 21:02
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi :D és sietek! :)
2013. febr. 10. 21:05
 7/10 anonim válasza:

Szerintem ne hagyd abba, mármint tudom, hogy mindenki ezt mondta, de ezt most egy kicsit bővebben is kifejteném :D Az, hogy sokan olvassák,(én is bloggerkodok, és nem vagyok valami híres :/) az nem jelent semmit, a lényeg, hogy neked tetsszen, mert az csak egy plusz ha a többi embernek is bejön. Ha híresíteni akarod a blogod, akkor kommentálj mások blogjaiba egy amolyan 'hé én is létezem' funkció hatást is elérhetsz, Vagy mi :D

Remélem segítettem ;D

2013. febr. 12. 19:58
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi :DD Igen sokat segítettél és megogadom a tanácsaitokat :DD köszönöm!
2013. febr. 13. 17:37
 9/10 anonim ***** válasza:

azért nem olvatsák eddig sokan, mert nm találtak rá!!! :D so csoportban benne vagyok (igen én is íro fanfictionokat és sima fantasy storit is) és ha nem lennék benne azokban, az én blogom sem olvasnák! :/ a lényeg, oszt meg sokszor és akkor hidd el, belendül az üzem ;D

Ui: NE HAGYD ABBA!!!!! :)

Ja és egy kis reklám, ha már itt vagyok

life-in-2099.blogspot.hu

one-day-with-u.blogspot.hu

my-life-with-you.blogspot.hu

Ezek sajátim :) ha van kedved nézz be ;)

2013. febr. 17. 22:31
 10/10 A kérdező kommentje:

Persze benézek :)) köszi a biztatást, elég sokat jel

ent ez nekem :))

2013. febr. 18. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!