Nagyon bolond ötlet?
Most komoly a kérdés, nem trollkodok kivételesen :s
Ugyebár ma nem mentem be bulizni, mert összevesztem kicsit a csajjal, akivel eddig ismerkedtem. Most éjfél előtt hívtak, ő meg a barátnői, de nem mertem felvenni. Aztán írtam SMS-t, mire azt reagálták, hogy csak azt akarták megkérdezni, hogy bent vagyok-e a városban és mennék-e velük mégis bulizni.
Most arra gondoltam, hogy lehet megyek és stoppolok egyet, hátha valaki bevisz a városba, ott meg találkozok velük. Hajnali 4-ig van nyitva a bulihely.
Nagyon bolond ötlet? :o
Na ez az... Igazából nem is értem mi van velem... már egy hete úgy vagyok a dologgal, hogy nem akarok tőle semmit inkább. Most meg hirtelen, hogy felhívtak, hogy mennék-e velük mégis, ez valamiért megkavart és hirtelen úgy érzem, hogy mégis meglehetne próbálni.
De ez baromság...
Jólvan, szerintem nem megyek be... még ha most elindulnék is pár percen belül, akkor is 20 perc kb. mire leérek a főútig, aztán onnan még 30-40 perc mire a városba jutok.
Bent meg odaállítanék hozzájuk, hogy "sziasztok, képzeljétek, akkora egy barom vagyok, hogy stoppoltam és most itt vagyok, szóval fizethetitek a belépőmet és mehetünk! juhéééééééééé!"
Na neeeee...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!