Nagyon bolond ötlet?
Most komoly a kérdés, nem trollkodok kivételesen :s
Ugyebár ma nem mentem be bulizni, mert összevesztem kicsit a csajjal, akivel eddig ismerkedtem. Most éjfél előtt hívtak, ő meg a barátnői, de nem mertem felvenni. Aztán írtam SMS-t, mire azt reagálták, hogy csak azt akarták megkérdezni, hogy bent vagyok-e a városban és mennék-e velük mégis bulizni.
Most arra gondoltam, hogy lehet megyek és stoppolok egyet, hátha valaki bevisz a városba, ott meg találkozok velük. Hajnali 4-ig van nyitva a bulihely.
Nagyon bolond ötlet? :o
Te hülye vagy??
Mért vagy még a gép elött te nerd fos.....
Hát ezaz, hogy attól tartok valami elmebeteg szedne fel... bár egyszer már stoppoltam és nem lett gond, bár akkor nem egyedül voltam...
Meg ha be is megyek a városba, akkor mit fognak gondolni, hogy képes voltam stoppolni miatta... ez nem túlzás? :D Főleg úgy, hogy eddig azt hittem nem akarok már semmit tőle, de most mégis úgy érzem, hogy lehet mégis...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!