Hogy 'térjek' vissza?
Figyelt kérdés
Van egy együttes, akit nagyon imádtam és az egész napomat azzal töltöttem, hogy velük foglalkoztam stb. Ez az utóbbi hetekben abba maradt, túl sok minden történt velem és egyszerűen nem értem rá velük foglalkozni. Olyan rossz látni, hogy a barátnőim ugyanazt érzik még, mint régen és én meg már egyszerűen nem. Még mindig imádom őket, teljes szívemből, de már nem vagyok "megszállott". Sokkal jobban élveztem azt az életet (the sad truth), mit csináljak? Tudom, hogy nem hangzik túl jól/értelmesen a kérdés, de mégis.2013. jan. 7. 21:34
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!