Nyaralás után hogy térjek vissza a hétköznapokba?
Figyelt kérdés
Tegnap hajnalban jöttem haza, azóta nem találom a helyem, az óceánparton nyaraltam egy hétig, gyönyörű volt minden, még egy fiúval is volt kis kalandom... Egész nap csak az ottani dolgokra gondolok, hogy mennyire jó volt és úgy szeretnék még egy kicsit, hogy tereljem el a figyelmem? Hogy fogadjam el, hogy vége, kész ,ennyi volt, itthon vagyok? És nincs is semmi, ami leköt, mert nyári szünet van, szóval nincsenek programjaim se, itthon unatkozom egész nap és sajnálom magam és csak arra gondolok,hogy a tengerparton szeretnék lenni vele. :(2009. júl. 13. 11:37
1/2 anonim válasza:
Nekem egyszerü volt 2 hét nyaralás után bementem dolgozni és egyböl a gondok voltak elöttem és 2 nap múlva úgy éreztem már vagy 200 éve voltunk nyaralni.
2/2 anonim válasza:
Én 8 hónapot is töltöttem óceánparton (ha az neked különb mint a tengerpart). Szoktam külföldön dolgozgatni, és nekem olyan 1 hónapi mire elfogadom, hogy megint kezdődni fog előről a vegetálás, meg a szar élet. Persze te nem pénzt kerestél kint, ezért nem értem mi olyan nehéz ezen. Sokan mennek ám nyaralni. Biztos fiatal vagy még. Kösd le magad, és majd elmúlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!