Gáz hogy nem vagyok egy buliba járós típus?
Figyelt kérdés
Nem nagyon járok bulikba, még inni sem iszom soha. De persze mondogatják hogy most éljem ki magamból meg egyszer úgyis be kel b*szni úgy hogy ne emlékezzen semmire az ember de én ezt valahogy nem látom jónak. Emellett folyton csak azt hallom minden hétfő reggel a suliban, hogy "hétvégén úgy beb***tam, hogy bla bla" meg ezek. 20 éves srác vagyok. Mit gondoltok?2009. aug. 27. 17:13
11/12 anonim válasza:
Nem gáz de szerintem bánni fogod később... nem kell diszkóba járni az nekem sem tetszik. De beülni egy jó sörözőbe a haverokkal annál nincs jobb. Egész éjjel iszogatni, csocsózni, és dumálni. Tök jó dolog. De én is csak 25 évesen jöttem rá. Most meg bánom hogy nem kezdtem hamarabb mert tele van tizenévesekkel a hely, kicsit kilógok a sorból.
12/12 anonim válasza:
Jaj egyáltalán nem gáz! Aki avval tud csak dicsekedni, h hú de jó, úgy beb*sztam, az olyan ember is.Főleg aki ezt hetente csinálja...
"Egyszer úgy is be kell?" -milyen törvény ez?:D Ismerkedni, párt találni meg végképp nem lehet.
Én kb 2x, 3x voltam buliban, de már egyáltalán nem járok (van komoly barátom, inkább vele töltöm az éjszakát, végigromantikázva:D) 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!