Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Gáz hogy nem vagyok egy...

Gáz hogy nem vagyok egy buliba járós típus?

Figyelt kérdés
Nem nagyon járok bulikba, még inni sem iszom soha. De persze mondogatják hogy most éljem ki magamból meg egyszer úgyis be kel b*szni úgy hogy ne emlékezzen semmire az ember de én ezt valahogy nem látom jónak. Emellett folyton csak azt hallom minden hétfő reggel a suliban, hogy "hétvégén úgy beb***tam, hogy bla bla" meg ezek. 20 éves srác vagyok. Mit gondoltok?
2009. aug. 27. 17:13
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
1 kérésem lenne.... Az ilyen alpári, agyilag visszafejlődött gyökerek kíméljenek!!!
2009. aug. 27. 17:16
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nme gáz. Minden ember más,mindenkinek mást jelent a szórakozás.Én 21 éves vagyok,de discot eddig csak kivülröl láttam,én valahogy nem értem ebbe mi az élvezetes,de aki szeret,hát járjon,de engem tuti nem szórakoztatna.
2009. aug. 27. 17:21
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

semmi gond nincs énis ilyen vagyok/voltam mint te 18/F vok énis hülyeségnek tartoma bebaszást de nolám 1 szer beis basztam de persze nem ugy hogy nem emlékeztem rá utána persze rossz volt hányingerem emg ilyenek :D de amugy jovolt a bóditása az alkoholnak :D fincsi volt. hát a bulizást én csak most kezdtem el hétvégenként, haverokkal.

De én azt mondom magamnak meg bárkinek mikor megkérdezték hogy mért vagyok itthon meg ilyenek, hogy mindennek eljön a maga ideje. Amúgy meg ne érdekeljen a másik, hogy miket mond gondol

2009. aug. 27. 17:26
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szted a kiélés az ott kezdődik, hogy jó beb*szunk? Lehet néha kell, mert összehozza a fiatalokat, de ha kimarad, akkor sem leszel szegényebb. Minden bulis emlékem odaadnám egy Fender gitárért. XD
2009. aug. 27. 17:43
 5/12 anonim ***** válasza:
93%

@ma 17:26

TELJESEN egyetértek. Így van.

Igaz én 16 évesen kezdtem a péntek esti iszogatásokat, de nem bántam, meg hihetetlen sztorikat tudnék mesélni :)

Nem gáz, hogy nem jársz el, de hidd el, hogy megéri :) Nagyon :D

2009. aug. 27. 17:44
 6/12 anonim ***** válasza:
köszönöm 1 et értésedet megy a pont :D
2009. aug. 27. 18:09
 7/12 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem nem gáz. Én voltam egy vagy két buliban, de semmi élvezetet nem leltem bennük. Sokkal jobb a BARÁTokkal beülni valahova és jókat beszélgetni. Lehet, hogy egyszerűen csak ilyen típusok vagyunk, nem lehet mindenki ugyanolyan. Egyszer be is rúgtam, de nem kellett volna, nagyon szar volt. Ráadásul lány létemre elég gusztustalaul nézhettem ki (ennyit arról, hogy "részegnek lenni jó"), ez az egész csak menőzésből van. A lényeg, ha nem akarsz, mert neked így jó, akkor ne menj. Amúgy sokkal jobban tisztelem az ilyen embereket, persze ha jófejek.

17/L

2009. aug. 28. 00:09
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem gáz egyáltalán. Élj úgy, ahogy jól esik. Ááá! Egy Fender nekem is milyen jól jönne! Valaki megdobhatna csakúgy eggyel...
2009. aug. 28. 00:22
 9/12 anonim ***** válasza:
78%

Miért lenne gáz? Mindenki úgy szórakozik, úgy kapcsolódik ki, ahogy neki tetszik. Én sem értek egyet azzal, hogy kb. 25 éves korig az jelentené az "életet", hogy az ember minden hétvégén a diszkóban süketül és leissza magát a sárga földig...

Én kimondottan utálok táncolni, utálom a tücc-tücc diszkózenét, és gyűlölök részegnek lenni (egy kezemen meg tudom számolni, mikor voltam olyan istenigazából kaparészeg). Akárki akármit mondjon, részegnek (meg utána másnaposnak) lenni rossz. Akkor meg miért csinálja? Mert azt hiszi, hogy attól lesz ő a Jani? Hát, nagyon szomorú...

Számomra a szórakozás az, mikor összeülök a barátaimmal, főzünk, filmezünk, dumálunk, eseteg valami jóféle bor is csúszik hozzá egy-két pohárral. Szeretek koncertekre járni, de a lagjobb akkor is az lenne, ha végre lenne időm leülni a karosszékbe egy könyvvel, és együltő helyemben végigolvasni.

Azt mondják, "élnem" kéne még? Nem érdekel. Nem fogok megfelelni mások elvárásainak, csak a sajátjaimnak. Defektes lennék? Kit érdekel? Én jól érzem magam így, ahogy vagyok, más meg a diszkóban érzi jól magát. Ez van, különbözőek vagyunk.

2009. aug. 28. 09:52
 10/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem semmi baj h így vagy ezzel, ahogy az előzőek is mondták ne foglalkozz mással:)olvasva a kommenteket látom h van akinek vannak ilyen barátai akik szintén nem tartják szórakoztatonak ezt az iszogatós dolgot... őket becsüljétek meg mert az én környezetembe mindeki bulizós-piás:S

Szóval így nehéz normálisan szórakoznom:):S néha évi 2x 3x elmennék iszogatni de normális határokon belül és táncolni meg nem nagyon tudok:D

Nyugi semmi baj nincs h ilyen vagy sokan értékelik is sztem:)

17/L

2009. aug. 28. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!