A bulikba mi a jó? XD
Figyelt kérdés
16 leszek, egyszer nem voltam még buliba, de őszintén nem is vonz. Komolyan mi a jó benne? xD Minden csaj ott rázza a p*csáját, és a többi...én buli nélkül is jól érzem magam :D2009. aug. 26. 19:57
1/7 anonim válasza:
Hát az, hogy egyrészt elfogyasztasz belátásod szerinti mennyiségű alkoholtartalmú italt, amitől eleve jól érzed magad, plusz (jobb esetben) a barátaiddal vagy együtt, akik szintén jól érzik magukat, és így együtt még jobban érzed magad.
2/7 anonim válasza:
hát ha jól érzed magad örülj neki. ha barátaiddal elvagy máshogy is az jó de ha azok sincsenek akkor igazán jó életed lehet:D
3/7 A kérdező kommentje:
Alkoholt nem is iszok, mert nem szeretem, sőt nagyon nem is ittam soha..xD Most úgy tűnhetek mint aki le van maradva, de am. nem.:P:D
2009. aug. 26. 20:22
4/7 anonim válasza:
Jólvan, énis így voltam az alkohollal, egész addig, amíg egy kiránduláson nem ittam a többiekkel. :D Egyébként azóta se ittam alkoholt, én azt akkor szeretem, amikor a barátaimmal vagyok, és direkt azért, hogy üssön, nem az íze miatt. Egyébként nyugi, pár pálesz után, már a legszarabb ízű dolgokat is gond nélkül meg lehet inni. Tapasztalat. :D A Hargita nevű román sör józanul olyan szar ízű, hogy majdnem kihánytam, de ittas állapotban lecsusszant, mint az ásványvíz. XD
5/7 A kérdező kommentje:
Hát én cigi és alkoholszüzen fogok meghalni XD Illetve azért nem teljesen, mert kb. 5 éves korom körül, kicsit kóstoltam bele a sörbe, de olyan szar volt...xDD
2009. aug. 26. 21:18
6/7 anonim válasza:
Ki kell menni Fradi meccsre XD ott is buli van.
7/7 anonim válasza:
én sem szoktam alkoholt inni, nem jön be a hatása, és elálmosít.
de mégis másnap reggelig bulizok.
igaz, én nem az ún. diszkókba járok, ahol dj senki játszik, hanem neves dj-k/producerek fellépéseire, melyeket klubbokban rendeznek, vagy szabadtéren stb.
én a zene miatt megyek el ezekre a helyekre, és az ide járó emberek ugyanígy vannak ezzel.
de aki nem ilyen zeneb.zi , mint én, az sosem fogja megérteni, hogy mi a jó ebben. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!