Mit gondoltok becsülendő vagy elítélendő ha egy lány 17 évesen nem járkál el bulikba?
Az nem baj,ha nem akarod fogdosni a csajok seggét,főleg,ha lány vagy,még akkor se,ha ők érdekelnek esetleg :)
Szerintem nem is becsülendő,és nem is elítélendő.Azt csináld,ami jól esik,és ami nem,azt ne csináld! Ettől nem vagy sem rosszabb,sem jobb másoknál. Másokat se ítélj el,ha járnak bulizni,meg azért se,ha nem,mindenki hadd tegye azt,amit szeret,amit jónak lát!
Egyik se.
Attól, hogy nem járkálsz bulikba, nem leszel jó, legfeljebb csak szófogadóbbnak nevezhetlek.
Ismerek olyat, aki minden héten bulikba jár, mégis teljesen normális és okos ember. Meg ugye az anyuci kedvenceit, akik erénynek tartják, hogy nincs életük, közben pedig inkább csak azért nem mennek, mert lúzerek, vagy senki sem hívja. Én meg inkább beülök egy kocsmába és kész.
Ez egy tény, ez van, te nem jársz, te dolgod és kész. :D
Én 18 éves vagyok, sose voltam az a "bulizós" típus. Épp ezért az osztálytársaim nagyrészével nincs is közös témám, mert buták, másrészt minden héten csak annyit tudnak előadni, hogy lány létükre hogy berúgtak... (undorító dolgokkal dicsekednek ráadásul)
Nem elítélendő a te eseted sem.
Persze, meg lehet találni az egyensúlyt a buli és a normális élet között, csak tudni kell mértékletesen élni. Én csak azokat ítélem el, akik - ahogy fent is említettem - seggrészegre isszák magukat minden hétvégén, félévkor és évvégén bukdácsolnak, és azt hiszik "menők".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!