Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Társasjátékot, vagy mit...

Társasjátékot, vagy mit tudnátok ajánlani 20. szülinapra? SOS!

Figyelt kérdés

Sosem volt még megünnepelve a szülinapom, és idén nagyon szeretném. Több kérdésben is szeretném ki-ki ha segítene.

1.) Maga a program. Csak páran 5-10 emberről lenne szó, de ők mind teljesen ellentétei szinte egymásnak, más más érdeklődési körrel (lányok). Társasjáték jutott eszembe, hogy talán létezik olyan ami mindenkit leköthetne. Fontos, hogy a tipikus mai "fiatalos" piás és vetkőzős társasjátékokat NEM szeretném. Szóval ha pl erre van ötletetek, szívesen veszem. Kérlek írjátok le azt is ti miért szeretitek azt.

Illetve társason kívül bármi más széles érdeklődési kört lefedő tevékenységet is ajánlhattok, bár ez a legnehezebb :) Szóval programötleteket.

2.) Helyszín. Nincs pénzem, így gondolom alapvetően nem tudunk sehova elmenni (ahol lakok sajnos ott nem lehet), de gondoltam egy pár karaktert megér, hátha... :) Gondolom az első kérdésből adódóan rájöttetek, hogy disco meg ilyesmi szóba se jöhet.

3.) Bármi egyéb ami eszetekbe jutott, szívesen veszek.

Előre is köszönöm!

2013. jan. 1. 22:15
 1/4 A kérdező kommentje:

Ui: Némi társaságépítés sem ártana, mert a vendégek nem ismerik egymást. Illetve szeretném ha változatos lehetne. Activity-n is gondolkoztam, de az ha sokan vagyunk (hiába csapatokban) csak unalmas a várakozó felek számára.

Nem tudom létezik-e az alkoholon kívül más hangulatmeghozó dolog is (tevékenység), de az jó lenne.

2013. jan. 1. 22:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Twister,cluedo :)
2013. jan. 1. 22:36
 3/4 anonim válasza:

Én a "HOTEL" nevű játékkal vagyok el 23 éves létemre.... vagy Monopoly, esetleg Antimonopoly...ezek mind "felnőttnek " nevezhető játékok, de tény, ha mellé kortyolgat az ember pár italt, izgalmasabb!

Nem kell lerészegedni, azonban egy kis bor, vagy pezsgő meghozhatja az alap hangulatot!

Hajrá!

2013. jan. 2. 10:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Lehet játszani ország-város, szólánc, Amerikából jöttem... játékot.

Nekünk ebből a bohócos megvan, nagyon jó játék:

[link]

2013. jan. 2. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!