Érdemes 3. szülinapra társasjátékot venni? Vagy korai még?
Gyerekfüggő a dolog. Az én lányom utál ilyesmikkel társasozni, mert ha veszít dühös lesz és elmegy rosszabb esetben feldönti az egészet. Neki ezért nem vettem soha ilyen lépegetőset (most 5) de kapott olyat ami az ügyességre hajt (polipos) és azt szereti így végre megtört a jég.
Barátnőm fia viszont nagyon szeret társasozni és a lányom unokatesója is. Ők kicsit komolyabb gyerekek (csak kicsit) és szeretnek szöszölni dolgokkal.
Minden esetre rosszul nem sülhet el, mert max félreteszik és az első által linkelt társasok nagyon szépek és igényesek. Én biztos örültem volna ha ilyet kap a lányom még akkor is, ha nem a szíve csücske a társas :)
A Csigafutamon én is gondolkozom... Az talán nem túl bonyolult egy 3 évesnek sem.
A fiam elég örökmozgó, vannak kételyeim, hogy le fog-e ülni társasozni. De igaza van a 2. válaszolónak, max. eltesszük későbbre. A Csigafutamot nagyon dicsérik a tulli.hu-n is.
Nemrég kérdeztem én is pont ezt, itt vannak a válaszok:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!