Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 éves gyermeknek ajánlanátok...

3 éves gyermeknek ajánlanátok társasjátékot?

Figyelt kérdés
2012. aug. 24. 22:33
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Aligha értené. Legfeljebb építőkockákkal lehet el.
2012. aug. 24. 22:36
 2/10 anonim ***** válasza:
Mézesfutam!!!!!! Nagyon szép disney mintás, színek vannak a dobókockán..tehát oda lép amilyen színt dob, egyszerű és nagyon klassz, a fiam is három éves volt amikor kapta, most lesz 11 de még néha előveszi:))
2012. aug. 24. 23:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Csigafutam. Nagyon jó társasjáték, pont ennek a korosztálynak, semmi extra nincs benne, de pont jó arra, hogy a gyerekek megszokják és megszeressék a társasjátékozást.

Az én gyerekeimnek is ez volt az első társasjátéka, azóta több ismerős gyerkőcnek megvettük ajándékba (pont így 3. szülinap környékén), és mindenkitől pozitív a visszajelzés.

2012. aug. 24. 23:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Rá is kerestem neked:) lesd meg, álomszép belül is:) a bábuk is elég nagyok, nem fogja lenyelni:)

[link]

2012. aug. 24. 23:15
 5/10 anonim válasza:
Öcsém ennyi idős. Ő Slammers-ezni szokott. Igaz nem pont szabályok szerint, de szereti csapkodni a kártyákat a kapalácsokkal. :D
2012. aug. 24. 23:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, de csodás ez a csigafutam:)) jó, hogy írtad, rá is kerestem mert a kisebbiknek meg fogom venni:) elfér a mézes futam mellett:))
2012. aug. 24. 23:17
 7/10 anonim ***** válasza:
Mesefigurás dominót!
2012. aug. 25. 00:22
 8/10 anonim válasza:
Dicke Freunde nevő ( Bálnahami) társasjáték, itt meg tudod nézni, [link] 5.hsz
2012. aug. 25. 01:57
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Colorama, Quips, Úton az oviba, Mézes futam, és van a nagy játékgyűjteményekből a hagyományos társasok, létrás játékok, lóverseny, stb.
2012. aug. 25. 05:36
 10/10 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm, mennyiféle társas van ilyen kicsiknek is!

Nagyon örülök, valószínű, a kisfiam a Mézes, - vagy a Csigafutamot kapja szülinapjára.

2012. aug. 25. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!