Szerintetek miért lenne ciki/nem ciki ezt a képet Facebook profilképnek használni?
Figyelt kérdés
15/f vagyok, és sztem poénos lenne XD szerintetek? kort+nemet is pls
Köszönöm, Üdv
2012. nov. 24. 21:56
1/5 anonim válasza:
Unalmaaaaas, túl átlagos. Meg minek? Az facebook nevében is ott van hogy arc!
2/5 A kérdező kommentje:
Oké, de am szted ciki?
2012. nov. 24. 22:00
3/5 anonim válasza:
Nem, de nagyon gyerekes. Bár gyerek vagy, úgyh stimmel.
4/5 anonim válasza:
Majd rájössz előbb-utóbb, hogy hülyeség ilyen képeket felrakni.
5/5 anonim válasza:
Ez olyan mint mindenféle kamu neveket kiírni (erre nem írok példát, biztos mindenki tud). Ez a te adatlapod, ha komolyan veszed, akkor csak olyan fotót teszel fel amin te vagy és a saját nevedet adod meg (ezzel megkönnyítve egy csomó embernek, hogy rájöjjön, hogy ki vagy). Én mindenről kiszedem a taggelést is, ha ilyen baromság és közöm sincs hozzá... Egy csomószor bejelöl ilyen idióta nevű ember akinek egy szem normális fotója nincs... visszakézből utasítom el, közben lehet, hogy tényleg ismerném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!