Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Bwin poker csalás?

Bwin poker csalás?

Figyelt kérdés
bwinen játszom pénzbe és állandóan az utolsó lappal kapok ki,végig jobb vagyok de valahogy mindig nyer a másik a gyengébb lappal. Ez hogy lehet? ma már 2szer volt olyan hogy csak 2 lappal nyerhetett az egész pakliból és bejött neki
2012. nov. 17. 14:46
 1/3 anonim válasza:
Bad beat-nek hívják és, ha nem tudod kezelni, vagy tanuld meg s aztán játssz, vagy hagyd abba még most.
2012. dec. 16. 03:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Az hát.CSALÁS AZ EGÉSZ FOS.GÉPBE IS DOBÁLHATNÁD.Csak az isteníti aki nyert párszor,és azt hiszi feszt nyerhet...
2012. dec. 16. 20:49
 3/3 anonim ***** válasza:

1# A Bad beat egy hüje kitatlált marhaság már megbocsáss...

Hogy lehet bad beat 30 handből mindig lemákolnak, ez nem bad beat, hanem szándékosan elállítják az RNG-t mikor sokat nyertél, akkor egésznap ott ülhetsz sőt AA-val is játszhatsz akkor is kifogsz kapni riverre...a bad beat egy ostoba marhaság amit a pokerstrategy meg a többi buta állat talált ki...

2# Remélem lehúll egyszer a lepel hogy a netes póker egy kur.va nagy csalás az egész...és csak arra mennek többször megfigyeltem hogy vigyék a pénzed, a flopra mindig jó kezet kapsz és mákolnak a riveren..pénzes játékot nyomtam 2 éven keresztül szóval tudom mit beszélek....

Ha pókerezni akartok csak és kizárólag akkor játsz pénzből ha már annyi van amennyit megszámolni se tudsz..csak az isteniti aki nyert párszor.

Én mióta megtudtam hogy a netes pénzes póker egy qrva nagy csalás azóta csak freeroll versenyeken játszok és a nyert pénzből inkább sportfogadást játszok...

Hogy lehet az hogy jön flopra egy ilyen 9 10 10

AA-t szorongatok a kézbe, a srác emel 100-at, erre megadok, riveren jön egy J, erre checkel a srác, majd emelek 200-t, na mi esik le neki riveren? K és mit szorongat, JQ-t

kicsit sem fura....

2014. márc. 23. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!