Aki fent van a NICEFACES.hu-n! Hogy lehet hogy mindjárt pár óra múlva valakinek már 1 millió pontja van és csak 500 embertől kapott szavazatot? Itt biztos valami csalás van!
foggalmam sincs
én fent vagyok vagyis most regisztráltam és hirtelen lett 2500 pontom,de nem tudom hogy :D:D:D
Valami nem oké itt
Amugy lehet megkérték ismiket h többször szavazzanak:D
úgy hogy ha szavazol arra akik születésnaposok, vagy népszerű tagok, vagy bármiért ki vannak emelve, azok után nem 2000 pontot kapsz voksolásonként hanem 10 ezret
és ha visszaszavaznak akkor még többet
bizonyos pontok és aktivitás után krediteket kapsz, azt be lehet váltani voksolásra, azaz h több emberre szavazhass, a pontokat kreditekre válthatod, azaz kreditet vehetsz belőlük,
meg csinálhatsz weboldalt, és ha aktív vagy vagy jó rajt a téma meg eleget reklámozod, akkor népszerű lesz, kiteszik, és előfizetést nyersz meg pontokat
akkor kinn leszel a városod legaktívabb tagja listáján, meg a legaktívabb tagok listáján összesítésbe vagy jelentkezz szépségversenyre pasi csaj kategóriában és akkor ha elég szavazatod van már akkor indulhatsz a versenyen, csak legyen kinn a szépségindexed,
így ha az átlagod az 5 ös felé közelit nagyobb esélyed van rá hogy mindenhol megtaláljanak, virtuális milliomos lehetsz ha a pontjaid szimbolizálják a vagyonodat
de ezek benn vannak a leírásban is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!