Felnőtt korban is alakulhat ki igazi barátság?
Arról van szó, hogy itt vagy 33 éves nő, válófélben 3 gyerekkel, és azt veszem észre, hogy akiket a barátomnak tekintek, valójában..., nem is tudom. Szóval, amíg az embernek van párja és tud kihez szólni, fel sem tűnik, hogy némelyik barátsága mennyire felszínes. Most itt állok minden 2. hétvégén, hogy annyira szeretnék túrázni-kirándulni menni, beszélgetni. De folyton közbejön mindenkinek valami. Nyilván én is tudom,ha az embernek családja van az az első. De ami most kiverte a biztit, hogy tegnap pont egy barátnőm keresett meg, hogy nos akkor holnap csináljunk valami közös programot. Az előbb hívtam, hogy akkor mikor találkozunk... Hát őőő, közbejött valami.
Azt hiszem most kicsit már kezdek besokalni. Van valami ötletetek, hol lehet nem párkeresési céllal ismerkedni, barátkozni?
köszi
A helyedben csatlakoznék helyi természetjáró egyesületek kirándulásaihoz, túráihoz. Más, mint barátokkal, de valami. Van esélye annak is, hogy új barátokat szerzel ott, akiket olyasmi érdekel, ami Téged is. (Interneten biztos található ilyesmi). Ugyanez igaz más kedvteléseidre is: legyen az kaktusz gondozás, tűzzománc készítés, főzés, bármi.
Körülnéznék az alig ismert unokatestvérek és hozzájuk hasonló rokonok között is. Ha vidékiek, az nem baj, a felszínes kapcsolatok a nagyobb városokban jellemzőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!