Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A Vateran licitalasnak milyen...

A Vateran licitalasnak milyen kovetkezmenye van?

Figyelt kérdés
Tegnap licitaltam veletlenul egy termekre es nem szeretnem megvenni, mit tegyek??? :O

2012. okt. 16. 07:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Le van írva a szabályzatukban, hogy ezzel jogi szerződés jön létre és PTK ban rögzített következménye van, kénytelen vagy megvenni elvileg.
2012. okt. 16. 08:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Elvileg .. tesóm csinált ilyet 2éve , azóta jön heti 1 email tölük azt ennyi ,..
2012. okt. 16. 09:53
 3/4 A kérdező kommentje:
és semmi nagyobb dolog nem lett belőle? :O mert én nagyon parázok :/
2012. okt. 16. 17:25
 4/4 A kérdező kommentje:

Mit tegyek, ha tévesen licitáltam?

Azzal, hogy licitált egy aukción, kötelezettséget vállalt arra, hogy amennyiben az Ön ajánlata lesz a legmagasabb az aukció végén, a terméket megvásárolja. Természetesen lehetősége van arra, hogy az eladótól kérje a leadott licit törlését, viszont ennek a kérésnek az eladó nem köteles eleget tenni!

A licitet csak akkor lehet törölni, ha még nem zárult le az aukció!

Ha töröltetni szeretné a licitjét, akkor a következőket kell tennie:

Lépjen a Személyes menüjében a Vásárlás>Licitálás oldalra!

Keresse meg azt az aukciót, amelyen tévesen licitált!

Az aukció mellett látható "További opciók" legördülő menüből válassza ki a "Licittörlés kérése" lehetőséget.

Adja meg a választható indokok közül, hogy miért kéri a licit törlését (Téves összeggel licitáltam, Nem tartok igényt a termékre)

A Küld gomb megnyomásakor licittörlési kérését e-mailben továbbítjuk az eladónak.

Értesítést küldünk, amint az eladó törli a licitet.

ezt találtam ,akkor valószínűleg nincs semmi :)

2012. okt. 16. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!