Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg szeretnem kerdezni hogy ha terhes vagyok es fogamzasgatlot szedek mijen kovetkezmenye lehet a babara? Meg 1honapja sincs hogy szedem de amikor elkeztem szedni ra 5napra voltam a baratomal es nem vedekeztunk.
Nem. A gyógyszer egy fix ciklust állít be. Mindíg pontosan ugyan akkor KELL megjönnie. Ha elmarad az lehet a terhesség jele. Sztem jobb ha mihamarabb csinálsz egy tesztet és ha terhes vagy akkor az orvosoddal megbeszéled h mit okozhattál a babának és mik a teendők.
Hova tünt a felelősség az emberekből?? Jézusom. Azt a pár napot már nem bírtátok ki mi?
Hát ha ilyen hülyeséget csinálnék akkor meg is érdemelném h kioktassanak és nem pattognék. Hogy miért van több eszem?? Mert elolvasom a gyógyszerek tájékoztatóját, ha baj van hívom a dokim, ha olyan tünetem van ami terhességre utalhat, csinálok egy tesztet...... stb.
És arra is válaszoltam h mi van a mensivel. Olvasd már el mégegyszer. írtam h gyógyszer mellett szabályos ciklus kell h legyen. Gyógyszer előtt nekem is össze- vissza volt de mellette minden hónapban pontosan megjön.
hat igen elmehetem volna dokihoz meg dolgok de akor sem keletet volna nekem alj.es mas is kerdezet mar ijeneket es meg sem altak neki.mindegy lehet hogy te soka; idoseb vagy mint en meg tobet tuc mint en.es orulok hogyataklra valaszt de nem ojan durva szavakal
es ezen az oldalon olvastam hogy 1honap utan hasznal a gyogyszer.akor ebol miaz igaz.mindenki mashogy mongya
Mást még csúnyábban leoltanak mint én téged. Nézz csak körül alaposan. Hány éves vagy am.
Elméletileg 1 hét után véd (de elm. tájékoztatóban ez is benne van) de én pl csak az első levél után engedtem gumi nélkül. Az a 100%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!