Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg szeretnem kerdezni hogy ha terhes vagyok es fogamzasgatlot szedek mijen kovetkezmenye lehet a babara? Meg 1honapja sincs hogy szedem de amikor elkeztem szedni ra 5napra voltam a baratomal es nem vedekeztunk.
Figyelt kérdés
nem minden honapba menstrualok,es ugy tudom hogy a gyogyszer is keslelteti2012. júl. 2. 17:08
11/16 anonim válasza:
Igen az baj. Benne van a tájékoztatóban h hogy kell bevenni. Ahoz kell tartani magad. Olvasd már át könyörgöm és azt csináld amit ott ír
12/16 A kérdező kommentje:
hat en nem olvastam vegig mer a baratnom ajanlota es o elmagyarazta nagyabol.de aszt ki hagyta hogy utana kel veni.hat elolvasnam de nincs meg a papir.hat nem orulok hogy baj.nem kelet volna halgatnom a baratnom-re o aszt monta hogy nem muszaj elolvasam mer elmongya o.de a fontosabik reszet kihagyta.hat 20eves vagyok.nem vagyok tapasztalt.ja es a baratnom mondta hogy egyut lehetek a baratomal mer o is ugy volt.de nem kelet volna ra halgasak,mer csak hujeseget mondot.mien baj lehet belole?
2012. júl. 3. 13:19
13/16 A kérdező kommentje:
bocs hogy roszul vetemm fel hogy nekem altal de csak most veszem eszre hogy eleg nagy hujeseget csinaltam.mer halgatam egy csajra mint hogy elolvastam volnaaz utasitast.es kosz hogy felvilagositol
2012. júl. 3. 13:21
14/16 anonim válasza:
Legközelebb bármit veszel, be olvasd el a betegtájékoztatót. Hidd el h jobban tudják akik azt írják mint xy meg a barátnőd. Nem tudom milyen baj lehet meg mekkora. Beszéld meg az orvosoddal.
Csak azért kérdeztem hány éves vagy mert én 22 és 18 éves koromban kezdtem el szedni a gyógyszert. Már akkor sem vettem be úgy semmit h ne olvassam át szóval nem a korom miatt vagyok figyelmesebb.
Jah és betegtájékoztatót SOHA NE DOBJ KI. Én már szinte kívülről fújom, mégsem dobom ki. Bármikor lehet valami. Többször volt h elővettem és elolvastam újra
15/16 A kérdező kommentje:
hat tobet bisztos hogy nem halgatok senkire.inkab elolvasok mindent eleitol a vegeig.hat a legjob mit tehetek hogy elmegyek a dokihoz.ja amugy meg a baratnomnek van egy 2eves kislanya.o az utan kezte el szedni miutan megszult.hat remelem ha terhes is vagyok nem leszsemi baja.te meg szeded?nincsen melek hatasa?atol fug meket szeded igaz?
2012. júl. 3. 13:34
16/16 anonim válasza:
Mindenkire máshogy hatnak. Nem attól függ melyiket szede hanem h te hogyan reagálsz rá. Én milligestet szedek és annyi mellékhatása van h mensi előtt kicsit jobban feszül a mellem. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!