Voltatok már nudista strandon?
Igen, külföldön és jól éreztem magamat. Idehaza nagyon nincs kultúrája, pedig kijárnék :(
23L
Szia!
Igen nagyon jó ottan az emberek a közösség és úgy is minden.
# 14/15 04-06 11:21
Szia!
Nincsen igazad. Vagy pedig rossz a tapasztalatod. Az akkor más. Tudod én egyedül vagyok ottan vagy pedig a Barátnőm - mel. Ami mostan nincs. Sajnos. Kirúgtam mert csak mindig reggeltől - estig a pénzről nyávogott. Bocs.
Nehéz normális társaságot találni, rengeteg az aberrált, kukkoló, stb.
én 42 éves vagyok, biológus végzettségű, imádom a természetet, kirándulásokat, és persze a naturizmust is, szerintem meztelenül lenni felszabadító bárhol ( ahol lehet persze, normális módon…)
Kizárólag normális haverságot keresek ha kialakul, amiben lehetnek jó programok, kirándulás, és persze naturista programok is ha van kedvünk. ehhez persze kell EQ és IQ is. Hetero vagyok, de nem szexet keresek, hanem nudista programokat! a nudi az sztem nemtől független, akinek van kedve haverkodni írjon... natura42@freemail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!