Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Voltatok már nudista strandon?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már nudista strandon? Milyen volt?

Figyelt kérdés
2010. febr. 20. 23:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
66%
Nem.
2010. febr. 20. 23:20
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ugyanolyan, mint a rendes, csak nem kellett felöltözni a strandoláshoz, szerintem kellemesebb.
2010. febr. 20. 23:21
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

igen

kiskorom óta ilyenre járunk, semmivel sem másabb mint a "rendes" strand, csak nem fázol a fürdőruhától. senki nem stíröli meg a másikat (és amúgy ezért sokkal kényelmesebben érzik magukat az emberek, hogy jaj most buggyan a hájam vagy nem.. senki nem nézi)

2010. febr. 20. 23:27
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ndistrandon még nem voltam, de koedukált nudiszaunában már igen. Azt hittem, majd állni fog a bér a sok cici meg a punci láttán, de semmi különös. Teljesen természetes volt a dolog.
2010. febr. 20. 23:30
 5/14 anonim ***** válasza:
68%
javítás: Nudistrandon, meg nem bér hanem a bré fog állni. :D
2010. febr. 20. 23:31
 6/14 anonim ***** válasza:
43%
LOL... Ki az aki nem azért megy a strandra, hogy stírölje az ellenkező neműeket? :/
2010. febr. 20. 23:31
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen,én ott nőttem fel,15 évig jártam,teljesen normális közeg,senki nem stíröl senkit,mint ahogy azt sokan gondolják.Szabad élet,kényelmes környezet,jó fej emberek.

18/L

2010. febr. 21. 00:24
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
12évesen egyszer egy nudista strand mellett vizibicikliztünk el.. de nem volt semmi komoly, ott senki nem nézte a másikat, teljesen olyan volt mintha egy átlagos strandon lettünk volna, csak persze nem volt rajtuk fürdőruha :P
2010. febr. 21. 10:26
 9/14 anonim válasza:
100%
Sokat járunk a párommal. Semmi extrára ne gondolj, az emberek nem bámulják egymást, laza , természetes érzés, mindenki barátságos , tegeződik. csak egy példa: Fiatal modell típusú csaj karikára görnyedve nevet egy idős Hölgyel, órák óta beszélgetnek. Ruhás strandon ritkán látni ilyet , ott egy ilyen csaj inkább a pózolással lenne elfoglalva. Kultúráltabb, felvilágosultabb, barátságosabb emberek az átlagnál. Ja és még soha nem tűnt el semmim, ott hagyhatod a parton az összes cumód , nem kell félni, hogy ellopják :)
2010. febr. 27. 12:43
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Sokat járunk a családdal nudista strandra, meztelenül napozni fürödni a legkellemesebb pihenés.
2010. márc. 16. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!