Mennyire jó város Pécs, mennyire jófejek az emberek, szórakozási lehetőségek?
Sziasztok. Nemsokára Pécsre utaznék egy haveri társaságot meglátogatni, de elég hosszú út elé nézek, így egy kicsit elgondolkodtató a dolog, összességében viszont nagyon elszeretnék jutni oda. Alapjában véve vonzó város számomra, de azért néhány kérdést feltennék, pécsiek (vagy aki már járt ott), megköszönném a véleményeket.
Mivel én még nem voltam, így nem tudok sokat nyilatkozni benyomásokról. Például arra lennék kíváncsi, hogy milyenek a fiatalok szórakozási lehetőségei, milyenek az ott élő emberek (pl. ahol én lakom elég ridegek), és hogy milyen helyekre érdemes elnézni (akár este, akár délután)?
Én is a fiatalabb korosztályhoz tartozom egyébként, úgyhogy főleg rájuk lennék kíváncsi (20 év körüli korosztály).
Pecs szep es jo.
En itt elek tobb mint 20eve (30vagyok most) es nagyon szeretem. haverozni-bulizni idealis.Hetvegen tobb helyszinbol is valogathattok tobbfele szempont alapjan. Disco, rockkocsma, egyetemi buli vagy akar egy konnyu seta a belvarosban (szechenyi ter, setaloutca, szent istvan ter, koztarsasag ter, zsolnay negyed).
Napkozben pedig boven van latnivalo, tele vagyunk muzeummal vagy akar a Mecsekben is lehet kirandulni ( TV torony, Allatkert).
Ingyen Wifi van a belvarosban szinte mindenhol, Ettermek egymas hegyen-hatan.
Az emberek kedvesek es nyitottak, ilyenkor meg sok a turista is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!