Ciki egyedül Aquaworldbe menni?
Figyelt kérdés
Nincs kivel mennem,bár egy barátnőm jönne,de nem tud úszni,ezért fél eljönni,gondolom elmegyek egyedül,nem lenne ciki egyedül menni?2012. szept. 20. 16:46
1/9 anonim válasza:
Az a ciki, hogy itt kérdezed meg !!!!!!!!!!!!!!!
2/9 anonim válasza:
Nem ciki, de szerintem egyedül nem éreznéd jól magad.
3/9 anonim válasza:
jaja az a ciki. Pff itt semmi érdemleges dolgot nem fogsz megtudni, vagy leszel okosabb.
EGYÉBKént aquawordban nem csak 2 méter mély medencék sötöbök vannak, simán ellehet ott lenni vígan úszás tudás nélkül is:D
4/9 anonim válasza:
én biztosan halálra unnám magam egyedül.. de amúgy nem ciki
5/9 anonim válasza:
Szerintem az. Én mindig cikisen éreztem magam, ha egyedül mentem valahová, szóval már nem is megyek, ha épp nincs kivel, akkor inkább nem.
6/9 A kérdező kommentje:
barátnőim utálják a vizet,és ezért nem mennek vízbe főleg,nem a 2 méter mély medencétől félnek
2012. szept. 20. 16:50
7/9 anonim válasza:
Oda nem kell tudni úszni, nincs is olyan mély medence. Illetve van, amit kizárólag úszásra lehet használni, de a csúszdások térdig érnek, a beülősek meg kb nyakig. Semmi baja nem lesz senkinek.
Amúgy egyedül szerintem unatkoznál, akárhány csúszda is van.
8/9 anonim válasza:
Van olyan Medence ahol mèg140cm sem a viz. (Nem gyerek)
Ès nem az hogy ciki de kèt csuszàs utàn megunod!!!
Ha Meg nem szeretitek a vizet akkor menjetek màshova!!!!
9/9 anonim válasza:
Szerintem a kutyát nem érdekli, hogy kivel vagy ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!