Szerintetek melyik városba érdemesebb menni? Prága vagy Bécs?
Figyelt kérdés
Ha lehet indokot is kérek
köszönöm:-)
2012. szept. 19. 21:27
1/6 anonim válasza:
én Prágát választanám,Bécsben voltam és nem akkora durranás mint mondják,szépnek szép de a Prágáról készült képek engem jobban megfogtak,a hidak,épületek meg az utcák képei nekem sokkal jobban tetszettek mint Bécsben ugyanez,de ez attól is függ,hogy miért érdekel téged ez,ha osztálykirándulás miatt akkor Prága,ha vásárlás akkor Bécs
2/6 A kérdező kommentje:
a párommal egy városlátogatós hétvége:)
2012. szept. 19. 21:39
3/6 anonim válasza:
és mi az ami érdekel? a modern vagy kicsit régiesebb dolgok?
4/6 anonim válasza:
Prága nagyon szép, a sörök isteniek, egész nap el lehet sétálni a városban, gyönyörű hely.
5/6 A kérdező kommentje:
modern dolgok:-)
2012. szept. 20. 20:28
6/6 anonim válasza:
szerintem is Prága, mert sokkal izgalmasabb és szebb... Bécs az nagyon steril és unalmas egy kissé, de Prágában pl. megtalálható a régebbi és a modern építészet is, nah meg jó sörök vannak és jobb az éjszakai élete is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!