Budapest miért csak középszintű város Közép-Európában is (Bécs és Prága, de talán még Varsó mögött is) kullog, holott messze magasan az első lehetne, adottságainál fogva?
"magasan az első lehetne, adottságainál fogva?"
Szívből szeretem Budapestet, de szubjektív véleményem szerint Bécset azért sosem tudná megelőzni...
"Mert Budapest "a liberális város". (Demszky elvtárs szavaival)."
Szerinted Bécs és Prága nem liberális? Ezerszer szabadelvűbbek, mint Budapest. Budapestet egyébként a külső kerületek húzzák le, ahova a kommunizmus idején rengeteg szabolcsi és egyéb elmaradott régiókból származó embert telepítettek be.
Budapesten születtem,50 évet éltem ott,de most Bécsben dolgozom
innen hazatérve-havonta- látom mi a baj,a sok koszos elhanyagolt utca,játszótér,amit egyszer megcsináltak pl.egy játszóteret,arra többé már nem költenek,igaz most be vannak keritve...szemét van persze,mert az emberek olyanok,de takaritás is van.. a sok segélyből élő igazán takarithatna..pl Etele tér-Kelenföld ,arra járok szörnyűűű
egy idős férfi seperte a lépcsőket az Etele téren, a szemetet ráseperte a füre,nem a lapátra,megkérdeztem tőle miért tesz ilyet? mert a fű a kertészeké,nem a közterületeseké... na milyen válasz ? tehát, a fejekben van a hiba..a takaritásra,felujitásra szánt pénzek elcsurognak valahova,na persze számlákkal igazolva
csalás minden irányban,pártoktól függetlenül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!