Kezdőoldal » Utazás » Európa » Volt már valaki Prágában...

Volt már valaki Prágában december-januárban? Milyen volt? Szép a város?

Figyelt kérdés

2011. nov. 22. 18:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Prága mindig szép és mindig tele van turistákkal, csak ott készüljetek, hogy hidegebb van, mint Pesten
2011. nov. 22. 19:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Prága nagyon szép mindig. És az sem biztos hogy hidegebb van ott mint Magyarországon.
2011. nov. 22. 20:21
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
de hidegebb van, cseho hidegebb, mint magyaro
2011. nov. 22. 21:10
 4/8 anonim válasza:
100%
Gyönyörű!!!
2011. nov. 25. 17:27
 5/8 Unkas válasza:
100%

Prága minden évszakban gyönyörű!

Hogy szép-e?? J.Hanzelka és Miroslav Zikmund a két világjáró szerint a legszebb városok:

Prága

Rio de Janeiro

Budapest (?)

2011. nov. 28. 08:49
 6/8 anonim válasza:

a belvárosa szép, én nyáron voltam ott, meg lehetett pörkölődni. egyébként borzasztó zsúfolt, és a külváros ronda. az Angel buszpályaudvarnak pl egy m.o.-i stadionok feelingje van, a stadion nélkül. és az egész egy betondzsumbuj, sztem van valahol egy blaha kaliberű, vagy még rosszabb hely is.

tehát a belvárosba nyugodtan mehetsz, az mindig szép, viszont egy csapásra borzalmasan ronda és büdös és gusztustalan lesz.

2011. nov. 29. 20:24
 7/8 anonim válasza:
Prága? Ott a pina drága!
2011. nov. 29. 20:30
 8/8 anonim válasza:
Igen, gyönyőrű, kb térdig érő hóban vtam, és nagyon szép!!!!
2011. nov. 29. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.