Melyik szebb város? Brüsszel-Gent vagy Brügge?
Melyik szebb város? Brüsszel-Gent vagy Brügge?
Az alábbi 3 város közül szerintetek melyiket volna érdemes megnézni?
Csak a fent említett városok közül válasszatok és csak egyet (-_-)
(Ha vki volt már mindhárom városba akkor írja meg h neki melyik tetszett a legjobban)
köszi
Brüsszel
nem biztos, hogy a három közül a legszebb, de itt a legtöbb a látnivaló
Engem Brugge tud teljesen elvarázsolni, ugyanakkor a másik két város is megér egy misét.
...bár nem tudom, honnan mennétek, de Brugge és Gent igazán nincsenek messze egymástól, így akár két legyet is lehetne ütni egy csapásra. :)
Sulival megyünk és mondták hogy a három város közül ki hova szeretne elmenni akkor azt oda viszik el
Szóval a három közül csak egyet lehet választani (sajnos)
Nos, akkor én Brugge-re szavaznék. Meseszép történelmi város, amelynek a központja a középkor óta gyakorlatilag alig változott. A következő kép pl. egy a sok közül, amit ott készítettem, engem nagyon megfogott, szinte tényleg érezni lehet a történelmet, amikor a macskaköves utcákon sétálsz. :)
Ezt Brüsszelben készítettem, már maga az Atomium látványa is elbűvölő, hátha még be is fizettek egy túrára, ahol aztán végigjárhatjátok az egész építményt (azt hiszem 2-3 gömb kivételével). Ha digitális idegenvezetőt is kértek a jegy mellé az +2 euro, de így legalább tényleg minden információt megkaptok, hogy mikor mit láttok, és egy kis történetet is róla... Ja és majdnem éppen az Atomium mellett van a Mini-Europe is, ahol az összes európai nevezetesség fel van sorakoztatva miniatűrök formájában. Na azért nem olyan kicsik azok... A kb. félméterestől a 2-3 méteresig...
Gentről ezen a gépen nincsenek képeim, de az is nagyon hangulatos azokkal a mézeskalács-házakkal. (legalábbis nekem az jut róluk eszembe) :)
Nehéz választás, de bárhogy is döntesz, nem járhatsz rosszul! Jó utat! :)
köszönöm szépen a válaszokat
Remélem bármelyiket is választom, majd vmikor eljuthatok a másik két városba is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!