Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Kedves rockerek, hogyan...

Kedves rockerek, hogyan viselitek, hogy már lassan egy hete nem működik a rockerek.hu nevű közösségi portál?

Figyelt kérdés
Csak az írjon, aki képben van a témát illetően...

2012. szept. 13. 14:17
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim válasza:
Ijesztően ocsmány az a gyerek fej. Elismerésem.
2012. szept. 17. 21:11
 32/61 A kérdező kommentje:
Ó, tudtam, hogy lesz, aki nagyra értékeli a művészetemet. :D Pont ezért van még értelme élni.
2012. szept. 17. 21:27
 33/61 anonim ***** válasza:
na, megszunt az oldal. Ujat kell csinálni, aki csatlakozni akar, az jelentkezzen. www.igazimuveszek.hu cimmel tervezem. Én leszek a főadmin, futyi meg a szolgaadmin egyelőre. Lesz benne fórum, chat, szavazás, fényképkommentelés, és minden, ami szem-szájnak ingere! És soha senkit nem dobunk ki, lehet támadni, politikázni, bármit! Ja, és mindenkinek kötelező a legalább 2 kamuprofil, hogy mi is elérjük a 40.000 regisztráltat. Nos?
2012. szept. 18. 08:45
 34/61 A kérdező kommentje:

Imádlak! :D

És ÉN mi leszek?

2012. szept. 18. 09:06
 35/61 anonim ***** válasza:
Attol függ, ki vagy?
2012. szept. 18. 09:18
 36/61 A kérdező kommentje:
Az pedig attól függ, hogy épp ki akarok lenni. ;)
2012. szept. 18. 09:22
 37/61 anonim ***** válasza:
Háááát, akkor megengedem, hogy létrehozz 10 kamuprofilt, és akkor írhatsz egy koncertbeszámolót, amit kutya se fog elolvasni. Megfelel?
2012. szept. 18. 09:29
 38/61 A kérdező kommentje:
A 10 kamuprofil már önmagában tökéletesen kielégítő ajánlat, másra nem is vágyom per pillanat. És mikor lesz ebből valami?
2012. szept. 18. 10:17
 39/61 anonim ***** válasza:
Péntekre(21) meglesz ígérem! Ha nem, akkor hétfő, vagy kedd esetleg, de meglesz mindenképpen! Sajnos szerverköltöztetés miatt nem megy ez olyan gyorsan.
2012. szept. 18. 10:28
 40/61 anonim válasza:
Szolga?! Admin?! Engem próbálsz degradálni? Admin!? Megáll az ész. Én egy tanulatlan, multikulturált ál-intellektuális, önjelölt filozófus vagyok Tesco-os vízfestékkel. Mit gondoltál? Majd megelégszek egy admin pozíciójával? Á, dehogy. Valahol eltévedtél. Én majd névtelenül regisztrálok áttetsző profillal és a tumblr-ről letöltött művész fotókkal díszítem ki a profilomat, mindemellett a jellegzetes stílusommal minduntalan elárulom magam. Megáll az ész... admin. Eh.
2012. szept. 18. 10:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!