Kedves rockerek, hogyan viselitek, hogy már lassan egy hete nem működik a rockerek.hu nevű közösségi portál?
Te nem fütyi vagy, hanem egy nagy fasz! Valamit rettenetesen benéztél, ugyanis a rockerek.hu egy művész-gyűjtőoldal, ahol a magyar képzőművészet krémje képviselteti magát! Az pedig csak magadat minősíti, hogy nem érted meg a magasabb szellemi szinten társalgókat! És még te dumálsz temetős képekről????? Minimum borostyánnal körbefutott kripta te félvámpír-agyú! Te egy rágcsáló vagy csak a diszkóban!!!!!
HobGiant
Ez rettenetes, teljes mértékben igazad van. Nap mint nap Jézushoz imádkozok, hogy üzenje meg a Mezopotámiai isteneknek, hogy... Mi? temetős képek? Én nem is említettem temetős képeket. Diszkó? Diszkó?! Úristen, igazad van. Diszkó. Hogy is felejthettem el, hogy én nem vagyok vérbeli rocker, a szimatszatyromat is már vagy 5 éve nem vettem fel, az Accept felvarróm is már teljesen lekopott az Ossianosat meg ellopta egy fekete bőrül munkanélküli. Undorodok magamtól, tényleg nem érdemlem meg azt a közösséget és azt sem érdemlem meg, hogy veled kommunikáljak, kedves GiantHobbit, jaj, CockGiant.
Abban is igazad van, teljes mértékben korlátolt vagyok, de csak azért, mert a közös képviselő még nem épített feljárót a kerekes székemhez, abszolút korlátolt vagyok a szabadságban és még retardált is, keresztén, nem tudok új könyveket venni, csak egy gyerek bibliám van amit még a Jehova tanúi adtak 1500 forintért. Áldja őket meg az isten és a diszkbaleseteket is. További kellemes agonizálást a világban kedves hitetlen, magasabb szinten gondolkodó entitás.
Üdv: egy "ki nem szarja le, milyen new ages faszágban hiszek" ember
Még egyszer üdv a rajongóimnak. Gyertek a következő kongresszusra is. Melynek címe és témája; "Hogyan legyünk 10 nap alatt sikeres, lejmoló csövesek a Boráros tér-en."
Vendégünk egy méltán híres mesterember Újvárosból (Győr) aki már 15 éve szakadatlanul kutatja és műveli ezt a nemes szakmát.
Te rohadt szemüveges egyetemista! Senkit sem érdekel az Ossziáns vagy az accept! Mint említettem művészetről beszélek, itt haladó és felvilágosult gondolatok őzpontosulnak, és nem a rasszista keresztény rigolyáid. Tudod te egyáltalán mi az a zongora? Látom verekedni akarsz, gyere ki a Vörösmarty térre, meg fogsz találni. Ugyanis én vagyok ott az egyetlen, aki saját készítésű Munkácsy és Iványi Grünwald képeslapokat árul, hogy kiegészítsen szerény jövedelmem. Ugyanis a hozzád hasonlók miatt nem vettek fel a Sanomához vezető grafikusnak. Szóval nem félek tőled, állom a sarat, és hiába versz szét (mert ez a terved), erkölcsileg már most győztem!!!!!!!
udv, HobGiant (a festő)
Most is igazad van kedves CockGiant. Nem szállhatok szembe a képességeiddel, mivel esélyem sincs. Hátborzongató, milyen hajmeresztő pontossággal beazonosítottad, hogy én ki és milyen vagyok valójában. Le a kalappal előtted, őszintén.
Nem áll szándékomban veled fizikailag kapcsolatba lépni bántalmazás céljából. Sajnálom, de gyáván kitérek a kesztyűd elől, tudom, hogy egyszerűen győzelmet aratnál felettem, te nyertél. Rettegek, bevallom, de úgy hiszem, ezt te érzed.
Sajnálattal kell közölnöm, hogy az említett művészek közül egyiket sem ismerem, ám biztos nagyon szépek a képeslapok, gratulálok a sikereidhez. Sajnálom azt is, hogy sárban kell állnod.
Viszont, nem hordok szemüveget és az egyetemet sem kezdtem el, mert helyette fontosabbnak láttam azt, hogy különféle tudatmódosító szereket tanulmányozzak, ebből kifolyólag fizikailag gyenge vagyok, könnyűszerrel elnáspángolhatsz. Nem bánom. Szeretném, ha örömödet lelnéd a rajtam levezetett agressziódban, melyek kétlem, hogy bizonyos frusztrációkon alapszanak, hanem jogos törvénykezéseken. Nem tudom, hol van az említett tér.
Végszónak; kérlek nézd el nekem a giccses beszédemet, de bevallom, csak látatlanban és levélben alkalmazom, mivel itt van időm megfogalmazni. Élőben, hidd el, egy tapló vagyok és nincs szókincsem, itt is te nyertél.
Üdv; egy "ki a rossebet érdekli, hogy te mivel elégíted ki magad szabadidőben" ember
Áhá! Szóval alkoholista vagy!!! Akkor nem értem miért támadod a rockerek.hút, hiszen ott mindenki iszik! Isznak, a szavazásban is benne van! Sajnálom, hogy ennyire elpusztitottad az agyad, mert simán lehettünk volna ivócimborák, megkockáztatom barátok is. És ha szét is versz, aszfaltról kivert szemmel feléd nyújtom majd a konyakos üvegem.
Bevallom, nem tartozik a kedvenceim közé az alkohol és csak nagyon ritkán fogyasztom, voltaképpen kísérőnek Dormicium-hoz és a Frontin-hoz. Ebben a sorrendben. Nem hiszem, hogy mi megfelelő ivócimborák lennék, sejtem, hogy te kedveled a füstös kocsmák atmoszféráját. Én nem kedvelem ezeket a közösségi helyeket kulturális összejövetelek céljára. Barátság nagy kockázat... bár ki tudja, talán jobban teszed, ha csak lazsnakolva kifejted a véleményedet rólam és levezeted a pillanatnyi bánatodat. Jobban jársz te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!