Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Kedves rockerek, hogyan...

Kedves rockerek, hogyan viselitek, hogy már lassan egy hete nem működik a rockerek.hu nevű közösségi portál?

Figyelt kérdés
Csak az írjon, aki képben van a témát illetően...

2012. szept. 13. 14:17
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim válasza:
Én a természet lágy öle helyett inkább a rockerek.hu lágy ölét szeretném élvezni a lehető leghamarosabban, hogy az ott elmélkedő művészekkel fincsi beszélgetéseket folytathassak egy meglehetősen elit virtuális borozás keretén belül... Imádom a rockerek.hu-t. olyan ez nekem, mint a drog.. Kell!!! Add meg nekem!!! Ó, Uram!!! Szabadíts meg minket a nélkülözéstől, miképp mi is megszabadítunk Téged, Ó Uram templomaidban az elviselhetetlen társaságunktól.. =D
2012. szept. 17. 15:36
 22/61 anonim válasza:
Tudtommal nem vagyok űrhajós. Miért kéne felvágnom az ereimet? Nem értem.
2012. szept. 17. 15:40
 23/61 anonim ***** válasza:
Jól elbaszott csaj lehetsz, na pá!
2012. szept. 17. 18:00
 24/61 anonim válasza:
Hát ezt benézted.
2012. szept. 17. 18:03
 25/61 anonim válasza:
Na,de most tényleg... Elég szarul viselem az oldal inaktivitását.. Már rengeteg helyen fent vagyok,de egyik sem jött be igazán... Hova lehetne regelni még..??? =)
2012. szept. 17. 19:15
 26/61 anonim válasza:
Miért akarsz máshova regizni kedves? Ez a mostani fórum nem fel meg alternatívának? Még egy kis idő és itt is kialakul a rockerek.hu-éhoz hasonló közösség. Idő kérdése és kinövi magát, akkor már nem lesz alternatív megoldás, akkor már ez lesz az egyetlen megoldás. :) Kitartás. :)
2012. szept. 17. 19:21
 27/61 A kérdező kommentje:

Na nééézdmá, há' mi megy itten? :D Kb. 1 hete csak úgy unalmamban írtam ki ezt a kérdést és azóta ide se bagóztam és mákos szalámi. Nekem már nem is kell a rockerek.hu. :D Itt mindent megkapok, amit ott elveszítettem. Köszönöm nektek, akárkik is vagytok! :D

http://www.youtube.com/watch?v=k3Fa4lOQfbA

2012. szept. 17. 19:26
 28/61 anonim válasza:
Végülis maradhatok is, úgyis ez az egyik legjobb rocker közösségi oldal, ahol az izzadt testű férfi állat metal arcok bármikor denszelnek nekem kamba... =(
2012. szept. 17. 19:30
 29/61 anonim válasza:

Kedves Kérdező Kommentje

Ugyan, igazán nincs mit. Örülök, ha kellemes perceket szerezhetett neked a kis kollektívánk, végülis, ez a dolgunk. Miattunk tart ott a rockerek.hu ahol tart. De rien!

2012. szept. 17. 20:02
 30/61 A kérdező kommentje:

[link]

Ezt is akkor csináltam, amikor kiírtam a kérdést...

2012. szept. 17. 21:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!